Mislim da je upgrade moguc, ali neznam sta bi dobio s njim.
Pogledaj malo na www.modaco.com
Ovo je dosta stari model pa mislim da bi 2003 bio dosta spor.
Jel moguće napravit upgrade sa windows mobile-a 2002 na 2003 na ovom smartphone-u?I dali ima kakav office za smartphone?da možeš radit u excelu i wordu i tak...?
Evo i slika modela...
![]()
Mislim da je upgrade moguc, ali neznam sta bi dobio s njim.
Pogledaj malo na www.modaco.com
Ovo je dosta stari model pa mislim da bi 2003 bio dosta spor.
Office/Outlook bi trebao biti standardan kod MS OSeva (jedino se razlikuju u izgledu i nekim funkcijama Smartphone i Mobile edition aplikacije).Izvorno postao markoeres
MDA Compact IV
pa u originalnom softveru kad sam dobio mob nije bilo nikakvih aplikacija poput worda il excela...?a frend ima isti ovakav i također nema nikakve aplikacije za radit u excelu il wordu,morao je skinut neke aplikacije s neta al one su samo "za citanje" fileova jer ne mozes nista editirat...pomoc ili link gdje bi mogao skinut excel il word bi mi puno pomogao...thx anyway
Sjever pjeva gradu najljepšu baladu! ... ooooo ... ooo... ooooo ...
Imaš pravo. MS Windows mobile za smartphones do sadašnjeg Windows mobile5.0 nije imao Word i Excel. Sad bi WM5 trebao biti isti za Smartphones i PPC pa bi i trebao imati nove Mobile Word i Excel aplikacije.
MDA Compact IV
a tak i tak cu najvjerovatnije kupit MDA compact kad skupim pare pa se necu puno zahebavat oko ovog worda i excela...
Sjever pjeva gradu najljepšu baladu! ... ooooo ... ooo... ooooo ...
Bookmarks