pa u levisu ti je sniženje....ja sam si isto u m'n's ubo vesticu i u hugo bosu pulover i dvoje hlača u levisu..bile su ono klasika 540kn sad su 350,ma da ima i jeftinijih...
nabrijo sam se da nabavim nekakve dobre hlace , vidim da je sve puno snizenja , bas sam ubo jednu prejebenu kosulju sa dugim r u marks n spencer uu kaptol centru , sad b htio I hlace , al tam bas nemaju neki izbor … zna neko jel ima di nekakvih dobrih hlaca, pozeljno traperice , recimo nesto kao ove ovdje ? (samo speglane)
ah da mora bit u zgu , I nije nuzno da su traperice.nesto da ide uz kosulje recmo.Ne treba bit doduse ni too-fancy.
pa u levisu ti je sniženje....ja sam si isto u m'n's ubo vesticu i u hugo bosu pulover i dvoje hlača u levisu..bile su ono klasika 540kn sad su 350,ma da ima i jeftinijih...
u dućanima
mislim,možeš ti pogledat i na placu,ali definitivno preporučujem dućane.![]()
![]()
Mladenačke hlače.........koji izraz....mislio sam da se ženiš.
Izvorno postao niten
![]()
.......
imas u importaneu.....
.....cute but psycho.....
daj niten ...get laidIzvorno postao niten
![]()
fala smogy od teeb sam se i nado nekakvom odgovoru smislenom
kakve su to u levisu,kakve si uzo?jer ima ovakvih ko nas slici?
kaj mislite , el se isplati ic u dizl , tu marku obozavam ,al neb idao vise od 400 za hlace?
e,to je teško pitanje,isplati li se....to treba pomno isplanirat,tih dvije minute što ćeš uć u dizlov dućan,pogledat šta imaju i izić. stvarno,treba otvorit još jedan topic posebno za to.
inače,ako kupuješ traperice s 400 kn nemaš šta tražit u dizlu .![]()
Baš. Mrzim te marke koje imaju proizvode sa nabrijanim cijenama... Ako mogu, izbjegavam ih u širokom luku i kupim nešto "no name" i jednako me dobro služi, a prođem po nekoliko puta jeftinije. A kad vidim škvadru da im se jedino na marku diže (pardon, pardon), dobijem mlade. Odi u neki mall i shoppingiraj. Ako imaš para, naći ćeš sigurno vrlo brzo što tražiš.
da čovjećče,u dizlu soma kuna traperice,u levisu imaš baš takve model 507,odlične su...odi pogledati...jer se to brzo proda ,te 507 su 350 kn...ali odi i u mercatone,jer taqmo imaš od levisa outlet,što znači da hlače možeš za 30kn nači,da 30 kn,ali prosječno su 180,kužiš od svakog modela 2 broja imaju recimo
gruntovčan ti si kao neki metrosexualac
Pa to već i ptice na grani znaju, mene je smogovac iznenadio![]()
?Izvorno postao gog
inače,ako kupuješ traperice s 400 kn nemaš šta tražit u dizlu .
zato sam pito dal ima mozda neko snizenje ... sorry kaj nemam 2000 kn za traperice . opet ti kazem , ak nemas kaj pametno za rec - suti.
pitaj plišanog, on sve prodaje. možda ima i traperice viška. početna cijena 15kn
LOOOLČINA
..........pogledaj u NoLimitu, tam sam videl puno mladih
di ima taj no limit u impoetaneu mozda?idem sutra pa cu pogledat
bio u no lomitu , 600kn hlace , e pa tolko ipak nedam , naso u shoping centru precko tu kdo sebe neke dobre za 300 no name al jebe mi se..jos cu vjerovatno Ic u mercatone pogledat
Pogledaj neke no name trgovine...ja sam slične hlače ko sa slike paltio 295kn prije 7-8 mjeseci i kao nove su i nebi reko da su no name marka...Izvorno postao Gruntovčan
A najbliže ti je da odeš u Bihać tamo nađeš iste hlađe koju kod nas 800kn za 100kn,ja imam dva komada "Dolče&čebagana i "levisi ništ im ne fali
da ne otvaram novu temu..... jel zna neko di u zgu ima hip hop store..... nesto slicno ko ono u importaneu.....
.....cute but psycho.....
U ciboni...bila su dva jedan je zatvoren...sad ovaj jedna drži sve za košarku ali naravno tu se nađe nešto "hip hop" materijala...dućan je odmah preko puta Mobisa(nokia trgovine)...Izvorno postao muras
ja inače uzimam u amadeusu i levisu od 300kn pa do 600kn i zadovoljan sam ugodne su
E tako je. Amadeus.
1000kn (ili više) za traperice NE DAM. Niti jedne ne vrijede toliko, da jež ježa. Max. kod mene je 500kn (koja više ili manje) za 501. A sve ostale mogu bit iste ili lošije.
A onda odeš u Amadeus, koji ima mrak krojeve (navodno ih "kradu" od Diesela, Mustanga, Levisa itd) a i materijal je stvarno kvalitetan. DApače, čini mi se i da traju duže nego 501. A cijene su od 180 do 350kn. Jedno 10ak različitih modela, svaki u po 3-4-5 raznih boja (svjetlije plava, tamnije plava, više ili manje isprane, itd). Da ne velim da za cure ima valjda duplo toliko modela i boja. Ako ne i više.
Ono, u DSL pa pljunut 1000kn za traperice koje će se garant raspast nakon godinu dana svakodnevnog nošenja - čemu?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
hahahahahahhah ajme,ja samm mislila da samo zene raspravljaju toliko dugo jednom komadu udjece..uffff prestrasno)))))
![]()
Bio sam jučer sasvim neplanirano u Importanneu i bolje da nisam. Uspio sam si kupiti jednu majciu za 149,- a da sam imao soma kuna, zadnju bih lipu dao za obleku. Sve je na prokletom sniženju, a ja nemam para. Prokleto ljetovanje!
Galerija ili pothodnik? Moram si i ja ponešto kupit....
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ne galerija. Onaj kod kolodvora. Samo nemojte ovaj topic pretvoriti u "gle'te što sam si kupio/la". Ili pak otvoriti novi. To bi me moglo dokrajčiti.
Bookmarks