[QUOTE=whiteboy][quote=igl]neznam o cemu pricas?! ja ga imam vec 1.5 godinu,ma nisam racunao, nego onako odoka. :bunny:
Pa sta je taj aparat vec toliko na trzistu?
ugl, cim je izasao je kupljen
[QUOTE=whiteboy][quote=igl]neznam o cemu pricas?! ja ga imam vec 1.5 godinu,ma nisam racunao, nego onako odoka. :bunny:
Pa sta je taj aparat vec toliko na trzistu?
ugl, cim je izasao je kupljen
Da ne bi ostalo na samohvaljenju evo što u reviewu Ixusa 40 kaže ujedno i vlasnik 20D:
Excellent camera (DCHQ)
I also own EOS20D , it is a professional camera, down side is too big to bring around. That's why I bought the sd500 today and let me tell you I LOVE IT. It takes just as good pictures as my $1600.00 camera does. It is so easy to use I will definitely recommend it....
MDA Compact IV
Ovak, buduci da namjeravam kupiti isti fotić, malo sam i ja proucavao okolo stranice i reviewe, pa i zakljucio da je onaj koji j postao ovu temu u pravu, jer ako provirite na ovu stranicu - http://www.digitalcamera-hq.com/cano...0-reviews.html , uociti ce te malo previse ljudi koji se zale na pukli lcd i kunu se da ga nisu sami razbili, te da im canon ne prizna garanciju. Daljnjom pretragom interneta mozete uociti jos podosta ovakvih slucajeva. No, ja se nadam da se ova greska odnosi samo na americku varijantu ovog fotica (nazvanog SD300) ili na prve serije, jer fotic mi je predobar...
Use the Fork, because there is no Spoon.
Bookmarks