bilo je,ali to je sada prošlost.
da li postoji neki program da pošalješ sms preko gprs-a![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
bilo je,ali to je sada prošlost.
zašto???????
pa čemu če ti to služit preko gprs???![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
zato jel je firma koja je nudila uslugu imala nekih pravnih problemaIzvorno postao info
zato da ne plača punu cijenu poruke nego samo promet preko gprsaIzvorno postao silvano
Kod nas ima jos uvek....
Saljes poruku u obliku konfiguracije za MMS,ali je rizicno,jer ako je neko snimi,zajebe konfiguraciju... al je poruka 15 puta jeftinija od obicnog SMSa i uglavnom radi na Nokiama
15 puta jeftinija???pa koko vam poruke dodu onda???sick
nama je gprs promet puno skuplji d bilo kakve poruke
Za jednu poruku se ne isplati jer se naplati 10kb (0,59kn), ali da šalješ više od 2 poruke, onda bi se svakako isplatilo jer u 1kb stane barem 5 poruka, tj. evo primjera za 50 poruka:
10*5*0,29(VIPme SEND) = 29,5kn
10kb GPRS = 0,59kn
Jedini način koji je moguć je taj da oni kojima želite slati poruke imaju uključeno proslijeđivanje e-maila na SMS. Tako da u biti ne šaljete SMS nego e-mail, ali onaj koji prima prima to kao SMS poruku.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kod nas cena jednog SMS je oko 3 dinara (1 euro = 83 din)Izvorno postao Gruntovčan
Ali je GPRS gotovo besplatan,i svi ga koriste u nenormalnim kolicinama.
Cena poslete poruke preko gore navedenog primera je negde oko 0.2 din.
Inace,mislim da je velika greska ako vas provajderi zakidaju na GPRSu... pa kod nas su davali u prvih godinu dana gratis,pa se kacilo na NET preko racunara putem GPRSa :bunny:
i jer ima neki program
da ili ne?
Operater bi trebao nuditi mogučnost slanja putem GPRS-a ali ne nudi, u telefonu se može konfigurirati da ti SMS ide via GPRS ali onda nečeš moć poslat uopće poruku.
dakle odgovor je (sasada) NE.
dobar grah daleko se čuje
nisam s time upoznat, ali imate na siemensu opciju sms via gprs
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Imaš i opciju druge linije pa ju ne možeš koristiti jer operator ne podržava. Isto tako je i sa sms via gprs. Ako zaviriš u priručnik od bilo kojeg mobitela vidjet ćeš da korištenje pojedinih stvari mora omogućiti operator.Izvorno postao blazzer
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Postoji mogucnost. Radi se o simuliranju PTT (Push-To-Talk) tehnologije.Potrebno je
da oba korisnika imaju instaliran java program i registraciju na sajtu i dosta srece!
http://www.sapio.se/visual.php
Pozdrav,
Nemanja
danas cu isprobati
...pa jesi li to i osobno isprobao...Izvorno postao Nemanja
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nisam, jer treba da instaliram onda i celom drustvu a nemaju ni svi telefone
koji podrzavaju javu, tako da nisam hteo za par brojeva da isprobavam.
Pozdrav,
Nemanja
ima opcija na mobu da saljepreko GPRS, ali ona ne radi kod nas..
ima nogunost ono da se salju mailovi..sto ja i eadim ako trebam poslati puno poruka..jer se stvarno isplati... samo ne znam meni vec kod 5-6 poruka prebaci vise od 10kn pa mi ispadne oko 1.2kn.
al za recimo slati 4 poruke na email mozes bez beda za 0.61kn
Gledajući podatke na toj stranici, to mi više sliči na MMS over GPRSIzvorno postao Nemanja
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja nemogu ga pokrenuti skinm ga i pošaljm ga na mob ali dok sprema kaže nevaljan program imam se t630
Bookmarks