kao sto pise u naslovu...
probao sam sa onom stranicom gdje pise za d500 ukljucivanje-iskljucivanje java nekog vraga, meni ne rade sifre. i nemogu napravit novu network konekciju...
postoji negdje za nac cijeli tutorijal za e720???
kao sto pise u naslovu...
probao sam sa onom stranicom gdje pise za d500 ukljucivanje-iskljucivanje java nekog vraga, meni ne rade sifre. i nemogu napravit novu network konekciju...
postoji negdje za nac cijeli tutorijal za e720???
A ja mislim da bi trebale biti iste šifre za d500 i e720,ali nisam siguran!
A ne moreš onako preko bluetotha poslat obično,ono da samo ideš send i gotovo!!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ne pasu mi niti one sifre sto su kao OD SAMSUNGA opcenito. mogu jedino pogledat verziju softwera, ostali nis ne radi.
trazio sam puna 2 dana po netu, nis nisam nasao!!!
pa ako neko zna...
da ako skužiš te šifre,možeš samo one korake sa onog linka nastavit da bi poslo!!!![]()
pa da mogao bi krenut "SKUZIVAT" te brojeve, reci dal da pocnem od #*0000# ili pak od #*9999# ???????Izvorno postao silvano
![]()
![]()
![]()
sve lijepo piše, samo slijedi upute, radi definitinvo, isprobano na tom modelu
http://315.fiberworld.nl/d500/
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
to radi sa d500 ali ne na e720 jer trebaju druge šifre!!!Izvorno postao error
ma zajebavao sam se 3 sata jednu noc, ne namjeravam jos gubit vremena. kao sto rekoh, sve je radilodo onog kad moram ukucat sifre u mob, koje na samsungu E720 NE RADE!!!
zasto ne radi ovako kao na druge mobitele, evo jedan c/p:
"""preko object push service odaberes fino Push file - on ti otvori browser harda , odaberes igru i stisnes ok . onda ti zasvjetli ekran na mobu i pita da potvrdis download i instalaciju igre na mob"""
Bookmarks