Ja sam ga kupio i to nisam imao pojma nego da uz njega ide kartica od 512mb i da ima 2 megapiksela...sad vidim koja sam budala bio što da sam kupio nešto loše...
Inaće baterija na muzici traje 14-5h(barem meni) kad je i mob(mreža) uključen...a kad je isključen preko 20h...
Slušalice su odlične...imaju tri "nastavka",najmanji nastavak ulazi skroz u uho i totalno blokira sve zvukove...a bas je odličan samo malo bole uši ako se stavi na "mega bass"...
Muzika se mora razvrstavati po folderima..npr. prvo moraš napraviti folder izvođača i tek onda unutra aubacivati foldere sa muzikom...
Muzika svira i kad igraš igrice i kad slikaš(ali stane na kratko)...
Kabal za prebacivanje podataka se dobije u kompletu i kad se mob priključi,komp ga prepoznaje kao dodatni "drive"...sa karticom se dobije nastavak da vam može biti priljkučena na MMC card reader...kad je mob uključen i na kablu si podaci u mobu nestaju(osim onih što su u memoriji mobitela)i pojave se tek nakon otkopčavanja kabla,to jest može se prebacivati podatke dok je mob uključen...
Imao sam symbian mob-N6600,tako da me je sad više zanimalo nešto što je brzo i ida ima dobru kameru iako sam za iste novce mogao dobiti 6670 ili 6630...a i ovak je w800i teška šminka ali pila od moba...
@Gog sve preporuke za kupnju(zvučim kao ovi mobilovci što ih potplačuju da veličaju SE
)
i još nešto nastavak od slušalica može biti kao mikrofon(fino na žici pa moš napravit interview s nekim)

)
)
Odgovori uz citat
Bookmarks