Upravo to!Cerekaju se kad gledaju kako mi razbijamo glave razmišljajući o nekoj tajanstvenoj osobi koja je možda nitko i ništa! Ili sve i svašta! Ma boli nas k**** za AdminA!
kako se nama ovi iz mobila smiju, mogu si samo zamislit
Upravo to!Cerekaju se kad gledaju kako mi razbijamo glave razmišljajući o nekoj tajanstvenoj osobi koja je možda nitko i ništa! Ili sve i svašta! Ma boli nas k**** za AdminA!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
To vam je 100% capan.
ali koji bi bio razlog?!?!?!
ma da nas zajebava malo
Ako si gladan pojedi nesto
da rijesim misteriju, to je root admin account koji uvijek mora postojati (ako iamte win NT imate ga isto)
A kod XP imate administratorski račun![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
jeste nam se smijali? zasto to odma niste rekli?
A tko ga koristi? Netko je očigledno s tim nickom pregledavao forum...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mislim da tu neko mulja
A tko je on?
LLLLLLLLLLLOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
kako vas ovo zabavlja, blago vama kada mozete praviti budale od nas! inace jsp_m sta je sa onim mobilom?
kog datuma ce biti na kioscima
bio je prije 3 mjeseca!!!!!![]()
il ovo "Ak ne ove godine sledece sigurno"
Bookmarks