Firmware se odnosi na software... ili? Znaci da kad idem na upgrade softwarea u siemens, to mogu od sada doma?
To je odlicno jer se sada isplati na burzi uzeti mob, ne treba ti garancija za upgrade...
Novost na mobilovim web stranicama:
Svi vlasnici Siemensa S55 od sada mogu sami programski nadograditi svoj mobitel. Na Siemensovim službenim stranicama možete pronaći novi Firmware 11 sa kompletnim uputama o nadogradnji. Osim ispravljenih bugova od poboljšanja možemo spomenuti: bolje korištenje memorije i glavnog procesora, poboljšana struktura izbornika, naprednije korištenje dodatnog pribora, unaprijeđena Java, nove muzičke funkcije, stabilnost rada. Upute pročitajte čim detaljnije da sve prođe čim bezbolnije.
Sve potrebno na: http://www.my-siemens.com/com.aperto...rade/main.html
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Firmware se odnosi na software... ili? Znaci da kad idem na upgrade softwarea u siemens, to mogu od sada doma?
To je odlicno jer se sada isplati na burzi uzeti mob, ne treba ti garancija za upgrade...
Kao sto sam vec napisao, moze se i za C55 skinuti s neta OVDJE ...
Pitanje... ima li jos koji proizvodjac ovako napravljeno da si sam mozes skinuti upgrade...???
Firmware je pravilnije reći nego software kako mi pojednostavljujemo... to je nešto ko OS za za mobove - ko win 98 ili win xp na kompovima.
S malo znanja i pravilnim kablom gotovo svaki mob si možeš upgradeat sam iz udobnosti svoga doma... ali proizvođači baš i ne nude nove firmwaree sa svojih službenih stranica nego ih moraš tražiti po netu.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
to nudi samo siemens, kod svih drugih proizvodjaca gubis garanciju ako to napravis. dobro je sad se isplati kupiti iz oglasnika
Pa to i ja velim, sada je siemens postao malo isplativiji...
Ma nije sada,to si mogel i na S/ME 45.
da ali oni sluzbeni daju samo do ver 21,neznam zasto a ima ver 30
dobro pitanje, zna netko?
Ostale verzije su samo za servisere ali procure kao i sve ostalo.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
a od kuda meni ver 23 sa hrvatskim? to sam dobio sa mobom a kupio sam na crno
Pa svaka novija izdana serija ima noviji FW. Sa ispravljenim bugovima....i sl A možda je taj koji ti je prodao mob nowi fw ugradio iako čisto sumnjam
pa sta se sa hrv menijem ne prodaju mobiteli samo u hrv?
to je po regijama. mi smo valjda u istocnoj europi ?!
Flashevi su ti podjeljeni po nekom Siemensovom pravilu. Postoji njih 7 verzija istog firmwarea. Hrvatski jezik ti je u langu 6 (npr. 140601) Firmware 14 - lang 6 (gledaš ovu 6 u sredini. ) U toj verziji su ti Srpski, Engleski, Njemački, Francuski, Talijanski, Slovenski te Hrvatski jezik. Po tome je zaključiti ako si npr. staviš lang 5 imat ćeš turski, islandski, suomi, portorikanski..... itd![]()
znaci moj mobitel je svercer kupio u srbiji,engleskoj,njemackoj,francuskoj,italiji ili sloveniji
Najvjerovatnije Italiji.
sad kuzim, prvo sam mislio da je sam upgradeao sw sa siemensovih stranica,ali sam skuzio da tamo nema v 23
Imam v23 na ME45. Jel se isplati ici na vecu verziju?
Koju i zasto?
pa uvijek se isplati ići na noviju verziju sofware-a. nove verzije u pravilu donose neka poboljšanja u odnosu na slabiju ver.
maraschino - PTICICA
a kaj je novo u drugim verzijama, to mi niko nije tocno odredjeno znao reci
to sam baš i ja htio pitati, jer nisam uspio dobiti "pravi" odgovor i manje vise sve se svodi na odgovor "ala" kako je i 3aTmr odgovorio, zato S/ME-znalci napišite.......
željko
_____
pa u novijim verzijama možeš dobiti neznam, neke nove melodije, način vibre pri dojavi poziva i sl, ali bitno je ono drugo, a to je manji utrošak baterije, brži rad, i tako te stvari, svaka verzija nešto poboljša (bugove prethodne). Ista stvar kao kad npr. stariju verziju windowsa zamijeniš sa novom. Zašto to napraviti? Pa jer će komp. bolje raditi i dobiti će nove funkcije...
maraschino - PTICICA
Sve sto si napisao, to je Ok, pa ima gdje na internetu neka adresa da se pogleda, procita, jer ovako, s "puno" pitanja, a malo "direktnih" odgovora, može potrajati u nedogled.........
U glavnom, što se nudi na internetu za Siemens, radi se o novijim modelima.........
Komp s novim windowsima često ne radi bolje nego sa starim...![]()
Bookmarks