imaš sreče...
evo program se zove bad copy...
vrača sve s harda,diskete i s cd-a.....
evo ti stranice za skinut(1mb)
www.jufsoft.com/badcopy/download.asp
slucajno sam obrisao fileove (slike i filmove) iz recycle bin-a, a znam da postoje neki UNDELETE ili UNERASE programi koji mogu to sve vratiti nazad. imam i hiren boot cd, ali s njim ne uspijevam nis napravit, i jos neke free undelete programe.
ima neko nekakvu preporuku?
mogu ja i sam progluglat samo mi trebaju prave "rijeci"...
![]()
imaš sreče...
evo program se zove bad copy...
vrača sve s harda,diskete i s cd-a.....
evo ti stranice za skinut(1mb)
www.jufsoft.com/badcopy/download.asp
Jednom davno postojao je program koji se zvao tiramisu, možda još uvijek postoji...
prava riječ za ubacit u gugl je RECOVERY . I da,Bad Copy Pro meni nevalja. Cijeli dan mi je bio radio i 'spasio' je 1mb.
Probao sam ja puno recovery programa ali mogucnos da se nesto (dobro) povrati je minimalna !
Pozdrav
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
i ako se radi o NTFS particiji:
Get Data Back for NTFS (2.x)
Programi su ti cca 2MB svaki, pa ako ih hoces na mail salji private sa mail sdresom pa ti posaljem!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
tnx ekipa, probat cu s ovima sto ste napisali, pa javim postotak USPJESNOSTI!!
Imas i windows-ov program system restore(vratis koje dan uznazad) ali nije uvek sigurno da ce ti vrati sve fajlove
to sa win restore sam davno probao, ali ti ne vrati filove, sve sprcka.
ugl, da vam kazem nisam uspio nis spasit, ipak sam to skuzio tek 2-3 dana nakon sto sam ih obrisao sa harda, sto znaci da su mi se vec onda sanse smanjile...
tnx
USPIO SAM!!!!
i to sa recover my files 3.6!!! odlican i jednostavan program, ali nisam upio sve bas sve jer je vec proslo 3 dana od kad sam skuzio da ih moram undeletat, dakle uspio sam otp 80% slika vratit, ostalo cu morat prezalit!
predlazem neka ovo bude STICKY TEMA, za sve one kojima treba undeletanje fileova, sa programom :
R E C O V E R M Y F I L E S (3.60)
Izvorno postao igl
E kad bi stavljali sticky za svaku pronadjenu stvar...
Bookmarks