Sad samo reci na nisi znao da plaćaš samo šminku i ništa više.
moram ponosno reći da sam se koristo njome 2 dana ali nisam zadovoljan za te novce se može dobiti puno više prebrzo se vlaži tvrda tipkovnica...
ali nije težak kao što sam mislio da će bit teži i veći skroz je jednostavan
i to je to ukratko
Sad samo reci na nisi znao da plaćaš samo šminku i ništa više.
ne bih se slozio s tipkovnicom, ja ga koristim vec par mjeseci i odlican mi je ...jos samo kartica mmc ili nekaj tak i bio bi preeben
molim da mi se ne pokusava demantirati i traziti dodatna objasnjenja samo sam rekao dojam, ....nemoj te mi sad..."sminkerski, skup " i tak dalje....hvala u naprijed!
ej ej ej nisam ga ja kupio nisam tolko lud nego ćaćin prijatelj koji je čekao 9300 pa ga nije bilo
ti imaš viška love definitivnoIzvorno postao MarioM
dajte ga malo opišite jer nisam upoznat sa njime,od kamere pa do memorije!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
definitivno NE vrijedi koliko košta ako se gledaju mogučnosti. tu se moraš složit. Bilo bi sada glupo pričat da RR ili Bentley ne vrijede para koliko koštaju ali treba znati klasificirati stvari.Izvorno postao MarioM
V3, N8800, nekada V70 i takva sranja su za usere koji se vole šminkat ali u večini kod mlađih ljudi se svodi da na kraju žicaju nekoga za poruku i tako to.
Telefoni su lijepi nema što. Kvaliteta izrade i detalji su savršeni ali ništa bolje jeftinije i kvalitetnije pa čak niti brže se nemože telefonirati s takvim napravama.
dobar grah daleko se čuje
nered 100% se slažem
@silvano
svga kamera oko 800*600 piksela(0.5mp) 45mb memorije bez mogućnosti stavljanja kartica s40(meni se čini) nema folder za igre(to mo je upalo u oko) nego programe oko 135grama težine medija plejer...
imas radio koji mozes slusati s handsfreejem koji je btw mono
256k boja ekran
i uz sve to imas novcanik plici za 800 eurica a mob je po funkcijama mid class
PO FUNKCIJAMA
a sad ko voli nek izvoli
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
Apsolutno se slazem...s vecinom, ali...gust (koji je meni bitan a i volim lijepo) daje ta 8800 jednostavno...je to to. Funkcije su osrednje ali me zadovoljavaju, a taj komantar da imam viska love je nezreo i suvisan...mogu si ga priustiti i zasto ne, a btw nikad ne zicam za poruku jer imam tarifu 1500, so, para za sms uvijek imahe he he , nije 800 eura nego 7999kn u Mobisu sam ga kupio. KAKAV NERED, ...pa ova usporedba s autima ti bas i ne stoji...
pa vjerovatno kako ti gledaš na svijet i ne stoji. kad daš 8000 kn za mob i veliš da ti je super šta da ti kažem.Da Bog da vam ja svima pokupovao takav mobitel.
S moje strane ipak stoji. Taj telefon nemamogučnosti koje tolio vrijede več je stvar prestiža i šminke. ako ne vejruješ www.nokia.com pa vidi što oni kažu.
dobar grah daleko se čuje
tarifa 1500?daš mi za sms?![]()
zakaj da gledam site, pa znam kakve su funkcije....
ok, kako ti kazes, mislim da je svaka rasprava suvisna...ja sam zadovoljan i volim NOKIU 8800![]()
ej barem se nemoraš brinut ako pane s 5 kata![]()
...a što da kažem na ovo...stvarno ukratko, ali lijepo rečeno i istinito...Izvorno postao KaKaV NeReD
...ali, kad netko voli svoj mob, onda ga ne treba ubjeđivat u nešto drugo..."MarioM", sretno s mobom, i NHF......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Baš me zanima kolika će mu cijena biti za 1-2godine kad nebude više tako "in"
>>>>>>>>>><<<<<<<<<<
Interaktivni prikaz N8800
>>>>>>>>>><<<<<<<<<<
Još kad bi netko moga poslati te "posebno skladane melodije" da se čuju!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
cijena nece puno padati, to klasa mobitela koji gube na cijeni
...ko npr. motorola v80Izvorno postao coma_zgb
...ma padat će njemu cijena, samo malo sporije od ostalih modela...čekajmo 2 godine pa ćemo se valjda sjetit ove teme
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks