Nema šanse da tam odem, kaj bum tam radio, ko zamorac da me snimaju drugima za zabavu, nisam pogledao još niti jedan bar...
nema sanse da on osvoji 999.999,99 kn
.....cute but psycho.....
Nema šanse da tam odem, kaj bum tam radio, ko zamorac da me snimaju drugima za zabavu, nisam pogledao još niti jedan bar...
ako ih sretnes u gradu i kazes im da te ne snimaju, a oni te prikazu na TV-u, ti ih tuzis i pokupis pare![]()
Dal je to ikad itko napravil, i jel uspjelo ? Neznam baš...Da se to može onda se vjerojatno nebi sve te emisije zajebavale na račun običnih prolaunika po cesti.Izvorno postao muras
zakon o medijima
NN 59/04
4. zastita privatnosti
Članak 7.
(1) Svaka osoba ima pravo na zaštitu privatnosti, dostojanstva, ugleda i časti.![]()
..uopce živ izašo vanIzvorno postao frish-KI
EDIT : najzesc od svega dosad na tom baru je kad je Edmund, taj crnac , reko citiram:
Edmund:#Ja se tu mućim , cistim , radim obračunam , ma radim .. radim ko crnac! #
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Zadnji uredio Gruntovčan : 17-08-2005 u 18:50
Izvorno postao muras
pa stvarno možeš!!
nesviđa mi se ta emisija i ne gledam ju!!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
I...jel uspjela nekome tužba ?Izvorno postao muras
jucer sam prvi put vidio to na tv, cjelo vrjeme je bilo neko vrijedjanje,plakanje, pa netreba mi to, hvala.
a sumnjam da je edmond bas tako rekao... pa izbacili bi ga
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Što da je rekao "baš tako"?
baš tako...
imam dojam ko da je "napušen" pa trkelja gluposti!
U cjelokupnoj ljetnoj shemi na nasim dicnim TV programima, koja vec dulje vrijeme ispire mozgove i vrijedja inteligenciju manje vise svakoga sa barem tri osnovne, BAR se istice kao "dno dna" ponude. Osim ako mi daju pare namijenjene pobjedniku show - a ne pada mi na pamet da gledam i minute vise od onih pet minuta koje sam do sada pogledao.
Uostalom vjerujem kako redovno pracenje i sam prizvuk komentara "briljantnog voditelja" stoke, uzrokuje pad IQ - a od 5 bodova po emisiji!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
neznam........................Izvorno postao member
Iako to nisi nigdje eksplicitno napisao , iz tvojih rječi se da iščitati da bi Bimbi pratio “Bar” da su umjesto stoke I Monike Kravić voditelji srednjovječni . ali zato puni iskustva , Branka Šeparović I Goran Milić ?Izvorno postao Bimbi
baš bi se dobro uklopili , wouldn’t they?
To si samo ti uspio iščitati![]()
nisam je ni jednom pogledao,kad je to na telki?
u 21, valjda.......
ja to pogledo kad sam došo sa mora. odlučio sljedeće: kad se sva ekipa vrati uzet 500kn, otić gore da se napijemo sa edom ko "crna zemlja" i urlamo narodnjake u kameru i onda se kurčit"ja bio na teve a ti???????"![]()
Ha...? Nevermind...
znaci, kad vidim neke likove na TV-u, pijane ko majka, kak pjevaju cajke, to si ti......Izvorno postao tomy81
![]()
meni je to glupo ali i nova mora konkurirati big brotheru
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Pa što se mene tiče, slaba je to konkurencija...
da, jako slaba
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Evo danas sam prvi put pogledo taj Bar i mogu reci da je shit na kvadrat.
Daj zatvarajte kasu i prije fajronta!!!
Bookmarks