ma neće......SX2 ako uopće izađe neće ni malo ličiti na SX1Izvorno postao blazzer
Ovo je već bolje, samo da nije još jedna od photoshop akorbacija.
ma neće......SX2 ako uopće izađe neće ni malo ličiti na SX1Izvorno postao blazzer
ne, to je samo photoshop...
Zasto se SX1-ov nasljednik bas mora zvati SX2, zasto se ne bi zvao recimo SXG75, koji je vec predstavljen?
maraschino - PTICICA
M75 u prodaji vec od sljedeceg tjedna na club-siemens po cijeni od 315 eura...
maraschino - PTICICA
Evo za one kojiima je lijeno računati M75 košta 315 EUR, a to je cca.:
EUR - 315
DOLAR - 415.8
KM (nisu kilometri nego konvertibilne marke koje se koriste u BIH) - 614.25
KN - 2371.95
Evo ovo mi je zapelo az oko, ovo bi bilo više nego fantastično. Ja sam odlučio moj slj. mob je SXG75, dakako ako ne izađe neki moćniji smartphone. A ako je ovo offtopic samo zanemarite:Izvorno postao 3aTmr
Jel bolja Sybian tehnologija ili ona UMTS (tako nekako), tj. jel bolji Sybian7 ili ovo što koristi SXG75.
Ponavljam ako je off topic pitanje samo idite dalje![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
zar je sxg75 nasljednik od sx1??????????????????????????
naime, nigdje nisam procitao da sxg75 ima symbian........................
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
Da stvarno pod specifikacijama piše Operating system: Siemens.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...ovaj ja čekam, al dok mu se spusti cijenaIzvorno postao blazzer
...dotad budem imao M65
...
...a taj sxg75, ima li kakvih specifikacija...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ne, operativni sustav ce najverojatnije biti BREW uiOne by Qualcomm ( http://brew.qualcomm.com/brew/en/about/brew_uione.html ),a sto se tice Symbiana, pitanje je hoce li ga i kad ce ga opet Siemens upotrijebiti...Izvorno postao Sljaka
maraschino - PTICICA
Pa, zašto ne bi? Zar je SX1 tako slabo prošao na tržištu? Ako je tako, ne moraju zaključivati prema prvom modelu koji je imao symbian. Jer, prvi se mačići...
ne radi se o tome kako je SX1 prosao na trzistu, vec o najavi koja se ocigledno i obistinjuje. Oni su jos davno prije SX1 rekli kako ce eksperimentirati sa raznim OS-ovima poput Symbiana, Windowsa i drugih...
Ja bi također najvise volio da se vrti na Symbianu, buduci da je to danas najjaci OS za smartphone-ove, no sve se cini kako nece biti tako...
maraschino - PTICICA
To kad su rekli da će eksperimentirati, sumnjam da su tako i mislili, jer se tu preveliki novci vrte da bi se 'eksperimentiralo'. Mislim da su oni imali pretty good idea što namjeravaju.
S obzirom da su ovo zadnji modeli koje izdaje sam Siemens, mogu si dopustiti svašta. Imat će 5 godina vremena za eksperimentiranje dok se BenQ bori za zaradu.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
maraschino - PTICICA
maraschino - PTICICA
preuzeto i prevedeno sa club-siemens.net
Predviđena početna cijena S75 modela je oko 300 Eura, a SL75 oko 370 Eura.
Poznato je jos da se oba telefona baziraju na novoj platformi, te imaju nove menije sa 3x4 ikone u glavnom meniu i 'folder pogled' u pod-meniu kao sto je na Series 60 uređajima.
maraschino - PTICICA
Iskreno, nisam baš oduševljen. S75 dolazi sa RS-MMC karticom a koristit će nepoznat OS za koji neće biti aplikacija i dok se nešto napiše već će biti zastario uređaj. Ili još gora varijantna source code će biti top secret i za bilo koju korisnu aplikaciju morat ćemo izdvojit lovu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...puno lijepši od svih dosad iz SL serije...Izvorno postao 3aTmr
...a S75 mi se uopće ne sviđa, najviše izgledom, ali i time što se ne zna koji će sw imati u sebi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da, ali pise da podrzava javu kao i ostali mobiteli do sada, tako da ne vidim razlog zasto bi se tu stvarao problem...
maraschino - PTICICA
na prvi pogled mi se dvije stvari ne svidjaju, rezolucija ekrana koja je godinu dana zastarjela, i dizajn koji je uzas..............pa siemens je nekada po tim stvarima bio najbolji sada je najgori
Ma ružni su ovi neki novi mobovi, a što mislite kako će proći ovi novi mobiteli, ja sam malo čitao i saznao da ovaj BenQ pravi neke Vrlo kvalitetne Kamere i još neke djelove koje bi se dobro dali iskoristiti na mobu (nisam siguran koje pa cu sutiti da se ne obrukam), sad me zanima hoće li se ti neki djelovi biti ugrađeni u ove nove mobitele ili moramo čekati neku novu vrstu x80 tipa???
A je li onaj neki novi OS koji je gore naveden barem blizu Sybian OS-a i hoće li za njega moći biti napravljene onako dobre aplikacije ( ono tipa kao IrRemote, jer tko je razmišljao s mobitelom prebacivati programe). Pliz vaša Mišljenja ili usvojene točne informacije
SG75 official teaser
Siemens have given us a sneak preview of their not-yet-presented UMTS slider-phone, the SG75. This phone will be launched in Q4 this year and aiming for business and multimedia users with video telephony and streaming video/music.
http://www.club-siemens.net/blog/pics/sg75teaser.jpg
maraschino - PTICICA
sto mislite jel to mozda prije najavljen wolf4 model?
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9016&page=7&pp=5
maraschino - PTICICA
pa ovako po izgledu i meni se čini da je tako
mogao bi biti, jelda? vidim i na nekim stranim stranicama da su dosli do slicnog zakljucka...
maraschino - PTICICA
Bookmarks