Jedan tip na Club-Siemens-ovom forumu koji radi u Siemensu je rekao da sigurno nije Siemens-ov OS ali da ne može reći o kojem se OS-u radi dok ne dobije dozvolu od svojih nadređenih.Izvorno postao gog
![]()
Ne vjerujem da je podatak o procesoru za sada poznat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Jedan tip na Club-Siemens-ovom forumu koji radi u Siemensu je rekao da sigurno nije Siemens-ov OS ali da ne može reći o kojem se OS-u radi dok ne dobije dozvolu od svojih nadređenih.Izvorno postao gog
![]()
Zato sam i napisao poluinformacijama, osoba koja je bila na cebitu mi je rekla da izbornik izgleda kao i na drugim siemensima, samo s malo drulčijim ikonama, ali telefon ionako još nije bio gotov pa nije sve radilo, otprilike kao i kada su prije 2 godine pokazivali sx1 na cebitu...
da, negdje sam na netu vidio video clip na kojem se vidi kretanje kroz SXG75 menu i izgledom slici na ostale siemense, ali samo izgledom. sto se u biti unutra krije tesko je znati, jer kako kaze gog, poprilicno je to daleko od konacnog proizvoda...
Samo ne bi volio da kasni koliko i SX1...
maraschino - PTICICA
Evo i jedan konceptualni model koji je najavljen kao nasljednik SX1...
neki osnovni podaci o njemu:
'''SIEMENS has just release specs of their new smartphone called SX2(successor of SX1 )
which has stereo sound with bass reflex ,can play real as well as quicktime and windows media format , Fm radio , symbian 7.0s(like 7610) , hot swapable mmc card , infrared ,bluetooth and WIFI , 2.1 megapixel , standard layout keys ,big screen 176x220 as campared to 7610's 176x208 ,30 mb builtin free mem(excluded 10 mb reserve mem for system files) ,supports Edge (118kbps) ,unlimited video recording option, video editing ,4x zoom(during video recording also) and much more"""
Ne radi se o photoshopu jer postoje i slike sa CeBIT-a, ali kako sam rekao, radi se o konceptu i vrlo vjerojatno nikad nece zaziviti...
p.s. meni se izgledom ne sviđa...
![]()
maraschino - PTICICA
i opet novo privikavanje na tipke, izmisljaju previse
Ni meni se ne sviđa takav raspored.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
meni se isto ne sviđa, ali stvarno mislim da to nece nikad zaziviti, dok recimo SXG75 lagano zaokuplja moju pozornost...
maraschino - PTICICA
ma žalosno priznajem da me već dugo niti jedan novi siemens nije
osvojio izgledom i mogućnostima,već me ovo njihovo kašnjenje sa
izlaskom novog modela i za mogućnostima lagano živcira
Stvarno ružan telefon, i još taj glupi raspored tipki. Nije ni SXG75 nešto posebno lijep ali ovo je koma
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
do sada je samo sx1 znatno kasnio na trziste, a ne bi se bas slozio da mogucnostima nedostaje nesto...Izvorno postao damgol
maraschino - PTICICA
ma sjeti se samo s55 i pišljivih 256 boja
onda kašnjenje sx-a
pa eto izdaju seriju 65 sa 65k a konkurencija je već na 262
e to su sitnice koje me živciraju a najviše kaj svaki ali baš svaki
novi model siemensa izlazi na tržište sa PREVIŠE bug-ova
kužim da mora tu biti koji mali bug ali recimo sx1 je već više
od godinu dana na tržištu a oni još nisu ispravili sve bug-ove!!!
koji je jos bug prisutan na SX1?
ne mozes to tako gledati. onda mozes isto reci, sramota da siemens izdaje mobitel sa mp3 playerom davno prije svih ostalih, da je samsung tek sad stavio BT u svoj mob...
Takve stvari mozes naci kod svakog proizvođaca, a zelis li sve, onda se moras isprsiti i dati nesto vise novaca...
mislim, nemoj me krivo shvatiti. i ja bi volio da za 500kn mogu dobiti zvjerku od moba puno tehnickih mogucnosti i da sve apsolutno funkcionira bez ikakvih problema. Nije to samo kod Siemens-a... Tko je samo Microsoft, pa kad izda nove Win jos se godinama nadopunjuju sa ispravkama i sl. Nikad ne mozes slozitit nesto apsolutno savrseno (a pitanje je dali se to i zeli)...
maraschino - PTICICA
A što ako ti novci nisu problem? Ja još uvijek nisam našao mob bez neke iritantne mane...
pa to si ti. ja sam nasao mob kojem po meni apsolutno nista ne nedostaje...
OK, sad bi nesto jace, ali samo zato sto se sad to nudi. Kad sam kupio ovaj, to je bilo to...
Mogao sam birati između SX1 i N6600 (oba izvrsna moba) i odabrao sam SX1 za kojeg se ni jednom nisam pokajao.
Ali ako se mislimo natezati oko ovog, onda nek netko otvori novu temu jer smo ovdje vec otisli offtopic!!
maraschino - PTICICA
Sjetite se samo koliko je bilo zgražanja na pojedine Nokine modele kad su pretstavljeni, pa se ipak našlo ljudi kojima su se dopali. Zaboravljate da se o ukusima ne raspravlja,.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Apsolutno, ja sam samo iznjeo svoje mišljenje, što mogu kad sam perfekcionista. Mislim da su me trebali zaposliti na razvoju softa ovih novih modela pa da to napokon funkcionira kak spada![]()
Tako je; zato sam i napisao to si ti, jer o ukusima se ne raspravlja, ali da danasnji mobiteli kaskaju s mogucnostima ne mogu se bas sloziti. Druga je stvar sto je nesto moglo biti rijeseno na drugi nacin...Izvorno postao gog
maraschino - PTICICA
citao sam negdje da Siemens mozda implementira Linux kao novi OS za smartphone modele...
maraschino - PTICICA
Sretno im bilo... Microsoft nije uspio zato što je imao najbolji OS, nego zato što je najviše aplikacija bilo napisano za DOS...
SL75
![]()
![]()
General Network GSM900 / GSM1800 / GSM1900
Introduced 2005 Q2
Status Coming soon
Form factor Clamshell
Antenna Internal
SAR Value 0.5 W/Kg
Size Weight 90 g (including battery)
Dimensions 98 x 50 x 23 mm
Display Type Graphical
Colours TFT, 262144
Memory Shared Memory 70MB
- memory card: R-S-MMC
Ringtones Polyphonic Yes
- Supported formats: MIDI, MP3
Networking GPRS Yes
Modem Yes, 14.4
USB Yes, port
Bluetooth Yes
WAP Yes, 2.0
Browser Yes, xHTML
Infrared Yes
Email Client Yes
Features Vibration Yes
SMS Send / Receive
MMS Send / Receive
Camera Yes, 1280x1024 pixel
Java Yes
Games Yes
Clock Yes
Alarm Yes
Calculator Yes
To-Do List Yes
T9 Yes
Languages Yes
- Currency computer
- Stop watch
- Email : POP3: Smtp: IMAP4:
- PC Syncronisation: Outlook/Lotus/SyncML:
- Resistant to splash-water
- Waterproof
- Resistant to dust
- Resistant to impacts
- colors: titanium
Standard Battery Type Li-Ion
Amperage 920 mAh
Standby Time 325 hours
Talk Time 4 hours
Zadnji uredio 3aTmr : 29-03-2005 u 22:51
maraschino - PTICICA
S75
![]()
General Network GSM900 / GSM1800 / GSM1900
Introduced 2005 Q2
Status Coming soon
Form factor Block
Antenna Internal
SAR Value 0.5 W/Kg
Size Weight 89 g (including battery)
Dimensions 103 x 47 x 19 mm
Display Type Graphical
Colours TFT , 262144
Size 132 x 176 pixels
Memory Shared Memory 20MB
- memory card: R-S-MMC
Ringtones Polyphonic Yes
- Supported formats: MIDI, MP3
Networking GPRS Yes, Multislot Class 10
Modem Yes, 14.4 KBps:
USB Yes, port
Bluetooth Yes
WAP Yes, 2.0
Browser Yes, xHTML
Infrared Yes
Email Client Yes
Features Vibration Yes
SMS Send / Receive
MMS Send / Receive
Camera Yes, 1280x1024 pixel
Java Yes
Clock Yes
Alarm Yes
Calculator Yes
To-Do List Yes
T9 Yes
Languages Yes
- Currency computer
- Stop watch
- Video dissolution: 640x480
- Video of formats: MPEG4,material video 8
- Email minutes: POP3: Smtp: IMAP4
- PC Syncronisation: Outlook/Lotus/SyncML
- Resistant to splash-water
- Waterproof
- Resistant
Standard Battery Type Li-Ion
Amperage 750 mAh
Standby Time 300 hours
Talk Time 5 hours
maraschino - PTICICA
sl je very nice, samo da slože proslide kao na samsunzima, ono da ga malo gurneš i da sam krene... čini se kao sitnica, ali kada jednom probaš to na samsungu sl55 i sl65 zgledaju nekako jadno... nadam se samo da će razlučivost zaslona biti "kak spada"...
pa ovo su i više nego zadovoljavajuće specifikacije
samo da još ne kasne previše sa izlaskom i to je to...
Osim što SE već u modelu K700 ima 176 х 220 piksela zaslon, a Siemens tek sada najavljuje 132 x 176...![]()
Bookmarks