Imam ti ja sw 27 sa hrvatskim jezikom, ali opet nećeš dobiti podsjetnik. Mogu ti poslati na mail ako hoćeš.
Jako sam ljut na to što siemens c60 nema podsjetnik koji bi mi bolje došao nego štoperica koju skoro nikada ne koristim.Kupio sam kabel i promjenio software,trenutačni je u mom mobu:
sw26 version
sa poljske internet stranice:
http://c60.fks.pl/index.php?url=pliki1
Ono što sam dobio u toj verziji je kao što već znate podrška za wav fileove.
Ono što sam izgubio jest hrvatski jezik,no imam engleski.
Moje je pitanje:
Da li znate kakav program za podsjetnik a da je kompatibilan sa c60(mislim na bilješku kojoj kad zadate vrijeme uz tekst mobitel zazvoni)?
Imam ti ja sw 27 sa hrvatskim jezikom, ali opet nećeš dobiti podsjetnik. Mogu ti poslati na mail ako hoćeš.
Hvala ti ali ne trebaš se mučiti.Jednostavno mi pošalji samo link na file.
Pa nemogu vjerovati da ne postoji ništa za podsjetnik.
Skinuo sam jedan program java ali on može podsjećati samo ako se nalazim unutar programa.
Da li možda znate jel se može softver od mc60 staviti u c60 ponajprije radi tog podsjetnika?Podsjećam: on ima i podsjetnik i kalendar(planer).
Zadnji uredio Sljaka : 18-08-2005 u 21:44
Nije moguće staviti softver od MC60 u C60. A za podsjetnik kod C60 osim Java aplikacija nema pomoći.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
C55 ima fantastičan podsjetnik (bar meni) bolji čak i od jačih modela. Jednostavna informacija datuma, naziva događaja i vremenski alarm.Fantastično jednostavno+veoma funkcijonalno.(još i danas ga držim u pozadini da me podsjeća na rođendane prijatelja i važnije događaje a ugašen drži bateriju i do dva mjeseca.)
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Link je http://eh.student.utwente.nl/~landy/...?dir=C60_C60A/
login: mobile
pasw: elibom
Skini arhivu "C60_270600_xbz.zip" i WinSwup_3.10.
Inaće, teško se skida jer je server opterećen, pa moraš pokušavati više puta.
Ako nebu išlo javi se na mail cvrc@hi.t-com.hr da ti pošaljem.
A da li taj podsjetnik dolazi unutar firmware-a ili kao java program?Izvorno postao Vuki
Unitar firmwarea ne dolazi, a pošto Je java jedino ostalo rješenje...
btw. Java na S C60 nemože raditi u pozadini pa nemožeš očekivati od telefona da ti zvoni.
A je li ikako moguće u siemens c60 staviti firmware nekog drugog mobitela,npr.uz neki specijalan program.Npr siemens c61 koliko vidim ima malo manji firmware nego c60.
Ili firmware nekog drugog mobitela sličnom c60?
Možda je moguće, ali ipak ti ne bih preporučao (nisam čuo da je itko probao to)
A jesi li pročitao negdje na internetu o tome?Izvorno postao Dark
Nisam nigdje ništa čuo niti pročitao. Za sada se nije našao nijedan luđak koji bi to probao![]()
Nema veze,ja ću biti prvi.
Čini mi se da neće biti posljedica npr.najsličniju memoriju c60 ima i Siemens c61,
no kada sam pokušao staviti softver unutra,krenuo je i nakon 3 sek.izjavio:
'Software update denied by mobile'
Ja bih ipak probao staviti drugi softver unutra,bilo bi isplativo.
Treba biti luđak,i raditi u siemensu i napraviti takav mobitel bez remindera.
Pa danas je već standardno imati u mobitelu kakav-takav podsjetnik.Očito da su u Siemensu svi atletičari pa im štoperica treba više nego podsjetnik.Pa ne vjerujem...![]()
[quote=091VIPkorisnik]Jako sam ljut na to što siemens c60 nema podsjetnik koji bi mi bolje došao nego štoperica koju skoro nikada ne koristim.
Kupio sam C60 prije godinu i pol negdje i prilikom kupnje mi ni na kraj pameti nije bilo da nema podsjetnik (koji mi je, inače, vrlo bitan u mobu). Pa to je za popizdit! Čak moj stari C35 ima podsjetnik, istina rudimentarni, ali svoj posao obavlja zadovoljavajuće. Sad kad god gledam neki novi mob obavezno prvo provjeravam dal ima podsjetnik.
BTW. nakon brdo vremena provedenog na netu tražeći kako da to govno ubacim u C60, jedino što sam saznao je da za to nije nikako moguće!
Bookmarks