plastika ne da nije ista,nije u novima a kamolim u starima...sjedne u golf +,ajd esve ok..odem u alteu sport ,izvana mrak,a iznutra kao za prosjaka,završna obrada 0Izvorno postao Vuxs
plastika ne da nije ista,nije u novima a kamolim u starima...sjedne u golf +,ajd esve ok..odem u alteu sport ,izvana mrak,a iznutra kao za prosjaka,završna obrada 0Izvorno postao Vuxs
hm, auto mi je ružan... NHF ljubitelji Seata.
a evo sad stvarno neznam...
motor sam prodao i imam 14kE.
jednostavno ne mogu se odlučiti...
stvarno puuno auta, a nigdje dobre ponude...
izgleda da ću još čekati... svi su mi to rekli, pa ja dajem najviše do 10. mjeseca...
onda mora pasti auto, a sad koje će biti... stvarno neznam...
znam jedino da novi auto ne želim... i da ću za auto sad maksimalno dati 7000eura, a ostalo će ići na popravke, preuređivanje i to... zvuk i tak...
sad sam treba nači staru ženu koja ima civica i prva je vlasnica)
ili mazda 323f... neznam, a na trenutke sam razmišljao o pežou, al je pre ženskast auto...
stvarno neznam... onaj CRX ne želi stara da uzmem zato jer je CC...
LOOOL neznam... ljudi što da više napišem, ni to neznam...
alfa spider, fiat coupe, fiat barcheta, ford puma, ford cougar, honda prelude, mitsubishi 3000GT, subaru impreza, toyota celica....
ima ih koliko hoćeš. pogledaj cijene i što ti paše........ ja osobno bih odabrao fiat coupe i uz 1k-2kE prerade, izgleda ko ferrari
ne svacam koajje to logika - imas 14 necega ,a dat ces max 7 .
kaj ak recmo nades neki suepr sreden auto , ne gazen , za 9000 eura?
mislim ono daj razmisli malo
i pogle si vise fiat bravo i bimmer e 36 imas dost para
ako se nadje, dat cu 9kila, ako ne, maksimum koji dajem je 7...Izvorno postao Gruntovčan
jednostavno ne želim na polovan mali auto dati više od 7kila, osim ako nije stvaaarno sper..
a što se tiče onog fiat preradiš i izgleda ko ferari, to ti je isto ko da se preseravaš sa rossi-evom replikom od 50 kubika...
Sad sam malo zastao i procitao Ford Puma... sada trenutno nonstop razmisljam o njemu... unutrasnjost je da boli glava... puno ljepsa od svih ovih drugih auta koja sam gledao, pa tak... dobar savjet sto se tice auta... nikad ga se nebi sjetio...
imala sam namjeru predlozit mazdu 323f, al vidim da si je vec uzea u obzir, auto je zakon(iako ja imam posla sa jednom iz 91.) sigurno je kvalitetnija od gnojeva, se/rata i sl.
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
krompirko neznam kakvi su tvoji mjesecni prihodi i kolko te starci vole :d ali svjestan si da su djelovi za takav auto astronomski skupi ?
ma dodje i isto: skup auto-skupi djelovi al se rjedje kvari, jeftino aut-jeftini djelovi al se cesce kvari.Izvorno postao Gruntovčan
![]()
@ krompirko: kad budes opet planirao kupit nesto na dva kotaca, starcima obavezno napomeni da su skuteri puno opasniji od motora iz razloga sta su puno nestabilniji i svaki trren se mogu raspast![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
eee to i ja tvrdim mnogima.... dobar auto, se manje kvari... nego los auto...Izvorno postao raveillusion
Mjesecni prigodi nisu jaako veliki... ne daju mi cesto starci lovu, ali zaradim... web design i tak... pa nekada puno, nekada malo, al uglavnom prosjecno 1000kn mjesecno ja dobijem svojih...
I kad se nesto uzima, onda roditelji uzimaju na kredit, a ja njima otplacujem...![]()
![]()
UFFFF 1000kn mjesecno, pa neces novi gsxr1000 kupovat(inace rata kredita za njega na 7 godina je oko 1700kn
) mos nac super motora za toliko love
![]()
kakav crni motor da si auto kupio i ne zelim cut uopce vise diskusije oko toga!
inace ce bit![]()
na tom sranju bi e samo ubil.
ima da uzmes pilu na 4 kotača
sta cetverokolicu? jel se to uopce smije vozit po nasim cestama ?
ja planiram kupit trike odn trokolicu, to je najatraktivnije vozilo na cesti bar meni
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
neku s vilicom od dva metra?![]()
pa da, one su tako gradjene
ma jesu, al nemaju sve brutalno dugu vilicu![]()
raveillusion nažalost lijepo piše u postu da trebam auto... i ovo što kupujem ne kupujem na rate... imama keš.
Ono za rate sam ja opčenito naveo...
ma znam samo malo offtopicarim![]()
a da pogledas za kakav ford focus, cjene im se krecu tak oko 6,7 eura.
moj evo ima 140 000km i skoro kao nov je
Da, i to mi je uslo u izbor, al jos neznam... znam samo da mi se kod Fordova najviše svidjela unutrašnjost....
pa ako se nađe neštu, al da je malo voženo... ulazi u plan...
Bookmarks