ako želiš više mobitel uzmi si P900, a za PDA baš neznam.
Evo ovako.
O PDA i smartphones znam malo...
Treba mi nesto ne preveliko, da bude dobar mobitel, da ima kameru, vise za poslovnu namjenu (organizeri, excell, word) i da se spaja na net.
E da, i onu olovčicu :-)
Kolko love ? Ne znam...jedno 3000 kn ?
U principu, mislim da je ono što mi treba više nekakav napredni mobitel nego neki pocket Pc.
Ljudi pucajte !![]()
![]()
![]()
ako želiš više mobitel uzmi si P900, a za PDA baš neznam.
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
T-Mobile MDA možeš nabaviti u T-comu po cijeni od 2700kn uz 150 pretplatu ili 3500kn sam mobitel (zaključan je na T-mobile mreža ali ga se u servisu Tcomovom može otključati legalno)
- dobar je mobitel
- ima kameru, ne predobru ali zadovoljavajuču
- ima stylus tj. "olovčicu"
- ima pocket excel i pocket word
- ima organizer, a program Agenda Fusion (treba ga se posebno kupiti) još više poboljšava tu funkciju.
- malen jekao mobitel
- PocketPC aplikacija zaista ima mnogo, i to je prednost nad običnim mobitelima, posjeti PocketGear!
Osobno ga koristim i mogu ga preporučiti jer je zaista prvi "mobitel" koji je ispunio moju želju i potrebu za uređajem sa dobrim organizerom te komunikacijskim sredstvima.
Imao sam Sony Ericsson P800, P900 i sada imam P910i. Imao sam takodjer i prilike na krace vrijeme oprobati T-mobile MDA Compact.
Ukratko: premda ti organizatorskih aplikacija i opcija na SE P seriji sigurno nece nedostajati, postoje mogucnosti instalacije i mase drugih aplikacija za Symb UIQ (karakteristike i odlike telefona su vrhunske), ipak bi ti, s obzirom na tvoje isticanje za potrebom Office aplikacija na telefonu preporucio T-mobila MDA Compact. To je prema tvome opisi bas on sto ti treba. Uredjej koji sjedinjije sve ono najbolje od telefona i PDA - a.
Jedina sitnica koju moras uzeti u obzir je da ovaj telefon/PDA nema tipkovnicu, vec samo stylus (olovcicu) pa to nekada zna biti iritantno kada uredjaj koristis samo u telefon opciji ili recimo dok pokusavas pisati SMS u hodu (provjereno nemoguce)!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
http://www.gsmarena.com/samsung_i750-1125.php
Ovo bi trebao biti odgovor, ali još nije izašao i mislim da će mu cijena biti povelika. Najbolje uzet T-com MDA compact, makar je ovaj manji i ima tipkovnicu.
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Sve je to super ali mi se sve manj sviđaju uređaji u T-mobile ponudi zbog njihovog brandiranog softwarea i mjenjanja GUI-a(graphical user interface) kod takvog softwarea
Ako želiš olovčicu onda tražiš PDA (Smarthone nema olovčicu jer je to izgledom normalan mobitel s MS Mobile Windows Smartphone edition OSom).Izvorno postao Juha
Dobio si nekoliko prijedloga. Ja bih se samo nadovezao na prijedlog o MDA Compactu i standardnim T-mobile instaliranim shemama. Iako je taj mobitel (PDA) hardware identičan kao i O2 XDA II mini, I-mate JAM, Qtek S100, Dopod 818 preporučio bih ti da ipak uzmeš T-mobile HR brand ako si korisnik T-mobile mreže (Vodafone inačica još nije došla kod nas ako se ne varam) jer ćeš dobiti mobitel s predefiniranim settingsima za T-mobile mrežu. Istina je da se sve to može naknadno podesiti (i T-mobile boje i sheme se isto tako mogu naknadno podesiti), dodatni software možeš instalirat naknadno po želji, no uređaj je dosta povoljan cijenom u T-mobileu...
Zadnji uredio mach1 : 22-08-2005 u 12:38
MDA Compact IV
Evo link onog što je Mach1 pokazao na drugoj temi pa se odluči:
http://msmobiles.com/news.php/3669.html
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks