po čemu si zaključio da znam koliko je kuna na računu i koja se pjesma skida.Izvorno postao Mobyy
malo si zabrijo. J asamo prtpostavljam i pitam vas tako da mogu usporediti neke stvari jer otprilike znam kako funkcionira VFL.
A to kaj nisu mogli vratiti baš i ne stoji.
jel pisalo tamo da je sadržaj bepaltan. i ti si se nakačio na to i nakon toga ti je račun umanjen za XX kuna. ti si ih nazvao i rekao što se dogodilo i oni su ti rekli bal bla bla bla i da če ti iznos biti vračen.
ne kužim zašto ti nebi bio vračen ?
naplačeno ti je nešto što nisi uopće koristio ili ono što si koristio pod njihovim uvjetima i cijenama a krivo je obračunato. Nije to ništa čudno i nije situacija da se diže panika. kad god misliš da ti je nešto krivo obračunato onda ih nazoveš. a to što te traže krvnu grupu i tako to nemora ti biti teško. vjrojatno su te te pizdarije pitali prd kraj razgovora tako da imaju materijala za poslati na drugi odjel. a sad se jepo sjeti što su te pitali i pokušaj razmisliti dali su te pitali bez razloga.
Recimo;
tip telefona, tarifni model, zanji bon i do kada je trajanje računa i di si i tako to.
vjerujem ako i sam malo razmisliš da dolaziš do zaklučka da to njima može pomoć.

Bookmarks