Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Henk13
    Za mach1!
    Pitanje u vezi sprite backup-a.
    Kako napravis restore sa tom aplikacijom nakon hard reseta ako ona nije instalirana u originalnom ROMu? Da li je moras instalirati ponovo nakon hard reseta ili postoji neki drugi nacin?
    Mislim xbackup je za razliku od sprite backupa integriran u ROMu, pa mislim da je to prednost.
    Postoji, kako ga oni zovu, Sprite Backup PC Agent za restore backupiranih podataka baš pogodan u slučajevima Hard reseta kad ničega nema instaliranoga. Podaci se mogu povući s PC Hard diska ili čak LAN mreže ako si ih tamo backupirao.

Dakle, ne moraš imati instaliran Sprite Backup poslije hard reseta da bi napravio restore podataka.
    MDA Compact IV

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    ASUS P535
    Operater
    Tele 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na odgovoru, ipak mislim da je xbackup (ako radi kako bi trebao) prakticniji jer je vec instaliran pri samom hard resetu. Ako si na putu i godisnjem, malo je vjerovatno da ces PC vuci sa sobom.
    Posalo sam ti PP

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    MDA Compact IV
    Operater
    T-mobile HR
    Godina
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Henk13
    Hvala na odgovoru, ipak mislim da je xbackup (ako radi kako bi trebao) prakticniji jer je vec instaliran pri samom hard resetu. Ako si na putu i godisnjem, malo je vjerovatno da ces PC vuci sa sobom.
    Posalo sam ti PP
    Je, zbog toga što je u ROMu je praktičan. Ja samo arhiviram Contacts, Tasks, Connection settings i Appointments. Fileove sinkroniziram s PCjem.
    Za backup aplikacija i settingsa ne rabim ništa jer sam pristalica friških instalacija nakon hard reseta (ima posla - u ovisnosti o broju aplikacija, ali i tako se hard reset ne radi često). Previše čitam po stranim forumima o problemima s restoreom pa sam nekako sigurniji da će tad sve štimati onako kako sam htio kad to ručno podesim. A i subjektivni je dojam kontrole da znam gdje je što (kao kod novog moba) kad ja vraćam aplikacije i fileove koji mi trebaju. Na svu sreću da se hard reset ne radi često
    Zadnji uredio mach1 : 12-08-2005 u 15:11
    MDA Compact IV

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove