eto, frend mi je rekao da pogledam za taj mobitel (zbog mp3)
pa, jel to postoji uopce.........i koja je cijena??
pa ako nešto znate o tome modelu....napišite
P.S. Hvala
eto, frend mi je rekao da pogledam za taj mobitel (zbog mp3)
pa, jel to postoji uopce.........i koja je cijena??
pa ako nešto znate o tome modelu....napišite
P.S. Hvala
M-400 kolko znam ne... samo M-100,
ako ti treba za mp3 bolje pogledaj siemensa sl45, mislim da je u oglasniku cijena bagatela...
m-100 je preklopni, vecinom ako ne i uvijek srebreni, telefon klasicnog dizajna, lose baterije, fiksne memorije ak se ne varam i tak to...
p.
velimir
[quote author=velimir link=board=samsung;num=1025019469;start=0#1 date=06/25/02 u 18:00:45]ako ti treba za mp3 bolje pogledaj siemensa sl45, mislim da je u oglasniku cijena bagatela...
m-100 je preklopni, vecinom ako ne i uvijek srebreni, telefon klasicnog dizajna, lose baterije, fiksne memorije ak se ne varam i tak to...
[/quote]
e, pa tu se nikako ne bih složio oko izbora telefona za mp3.... siemens SL45 je IMHO najlošiji izbor za mp3 telefon. razlozi: 32MB MMC karticu koristi telefon i za pohranu svojih sistemskih fajlova i slično - od toga kad telefon dođe nov ostaje svega nešto preko 21 MB slobodno.. a kamo kad se napuni adresar, kalendar i tako. Drugo, SL45 ima serijsku vezu s računalom i muka živa je dočekat upload tih bijednih 20ak MB... imao sam ga na testu mp3 telefona, stavio ja da se uploada to mjesta što ima i otišao s frendicom na kavu.... kave ko kave u hrvatatraju neko vrijeme i vraćam se ja doma a telefon još ima par minuta posla ??? ??? ???
e tu mi je puko film... zamisli tako stalno mijenjat mp3 kolekciju na taj način?!! ovdje izuzimam rješenja tipa externi USB port za MMC za koji se i dodatna lova mora izdvojit.
a što se M-100 tiče, ipak je on bolji izbor od ta dva - kvaliteta zvuka po meni mrvicu bolja, veza s kompom je paralelna - cca. 7-8 minuta za popunit 32 MB, i ne vidim ništa loše u tome što je memorija fiksna. Dizajn koliko klasičan, toliko i privlačan, bar meni... a baterija... e ne može sad sve odjednom, to je ipak bio prvi mp3 telefon na tržištu (tu negdje su on i SL45 izašli).
A najbolje rješenje za mp3 se meni čini siemensov eksterni mp3 player - USB veza, MMC (nadogradivost, a telefon ne čuva svoje podatke na kartici), paše na sve siemense od x35 nadalje.... malen, lagan, i može ga se doma ostavit ak ti ne treba...![]()
:-[
Ako ti je do mp3 onda si kupi nokiu 5510 jeste malčice je ogromna ali ima 64 mb memorije(ko moj pljutor) a ima i radio a osim toga kad se na njega navikneš bit ćeš najbrži pisač poruka u kvartu,hehe![]()
Bookmarks