Ne znam za black verziju ali ova srebrna koju ja imam ima 256k boja
Ljudi može informacija...
Naime, na ovom site-u http://www.motorola.com/motoinfo/pro.../0,,89,00.html
kažu da motorola ima 65K boja, a na GSM areni kažu da ima 256K, koja je točna informacija...
Pa nije valjda da isti mobitel ako želiš u drugoj boji ima 64K umjesto 256K boja...totalna banana...
ima 256kb boja...
.....cute but psycho.....
Thank's Champ!
Mislim da sam nedgje pročitao da je to najtanji mobitel na svijetu..istina??
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLIzvorno postao Simer
![]()
da, dobro si čuo...još jedna fora, tipkovnica je "isklesana" laseromIzvorno postao Gabber
Da, a i puno gluposti piše na netu! Ako silver v3 ima 256k boja, onda ima i black! Ipak je to v3 serija i moralo bi tako biti.
A za ovo sa laserom nisam još čuo!
Hmmmmm....moram priznati da mi se ovaj mobitel počinje sviđati. Dali znate možda cijenu (neda mi se sad tražit) ?
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference.
2000 na crno. Tj. u plavom oglasniku! A ako hoćeš na bijelo imaš u vipu cca 3000 kn
Jel ima kod nas kupiti crna jel zna netko?
Izvorno postao Mobyfan-ica
evo mislim da ima ovdje
samo da nema onog dole kucista, bila bi vec doma...
Kakvog kučišta??
deblji je na donjem dijelu, jelda?
A na to si mislio! Meni to osobno ne smeta... Ma mobitel je totalno lud, i to je nekome možda jedina mana!
EDIT: ima još jednu manu (po meni), a to je manjak memorije!!
Zadnji uredio GoGs : 05-09-2005 u 23:39
meni je to jedina mana bila kad sam odlucivao izmedju e720 i v3...
I vidim da si krivo odlučio![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
U potpunosti se slažem s tobom! Ja mislim da nema moba bez mane, a na v3 su one minimalne!Izvorno postao BlueDevil
Sad mi je i srebrna dobra, fakat se nemrem odlučit koja je bolja, inače mi je super crni mob...
svaka cast decki kaj ste se odlucili za v3.ja sam cak dosta o tome razmisljao ali jednostavno nisam mogo prec prek tih 5 mega.To je po meni veliki nedostatak tim vise kad mi je frend kupio soni-erikson za soma i pol kuna i koristi ga ko discman![]()
Srebrna ima metaln kućište. Mrak stvar.
S druge strane, PO MOM MIŠLJENJU, estetski je crni mob ljepši. Pogotovo što je onaj "prozor" oko vanjskog displaya crn. To mi je nekak prešareno za mob - malo crvena boja kamere, pa crni prozor oko displaya, pa srebrni mob.... Ne znam, crni mi je nekak estetskiji.
Ali kućište na srebrnom.... NjamNjam![]()
sve je super,samo da je bar 30-ak mb memorije.![]()
Eh... v3x se čeka krajem godine... pa ćemo vidjet...
Bookmarks