trebaš stavit novi soft, imaš link na forumu, samo potraži ili odi na motox.us i skini si zadnju verziju softa i to je to..Izvorno postao Dr.Tom
edit: sad sam naisao na one spike o seem fileovima i sl... skidam sve programe pa cu probat kemijat malo...
motorola-tool i pk2 man
trebaš stavit novi soft, imaš link na forumu, samo potraži ili odi na motox.us i skini si zadnju verziju softa i to je to..Izvorno postao Dr.Tom
e sad vas više ne stignem pohvatati, kaj nisi ti BD rekao da je plastičan crni??
Daj nek netko jednostavno proba s magnetom...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao Dr.Tom
Ok, nazvao sam ga i ima ih, javit ću mu se sutra ujutro, nego reci jel si ti zadovoljan, jel bila zapakirana itd?
Izvorno postao Maxbo
Jel ima crnih V3-ca po 1800 kunića ?
Izvorno postao whiteboy
aluminij ne mozes privuci magnetom....![]()
(btw probaj pa vidi i sam ak meni ne vjerujes...probao sam)
Izvorno postao ninnox
Ne znam, vjerojatno... ja sam na kraju ipak kupio to što imaju u T-centru, dakle crni.... Srebrne više neće dobijati, a zbilja ih više nigdje kod njih nema....Zvao sam sve po Hrvatskoj....
Moram naći broj telefona od ovg tipa, pa vam ga javim...
pa ak je od aluminija onda je tak svejedno i dal je od plastike...Izvorno postao Dr.Tom
Ak nije čelik, nek mi se ne javlja!![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Metal je metal, sve mi ga hladno držat sad kad je zahladilo vani.
Ma već smo to apsolvirali - metal je. Aluminij. Provjereno, s više strana i nekoliko puta.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Eto da se i ja pohvalim kao ponosni vlasnik britve![]()
ja kasnim,ali dakođer,crne naravno,baš me mob iznenadio,nema funkcija ni kameru kao k750 ,ali opet mi ga je draže koristiti,zakaj,neam pojma..ali v3x će mi biti sljedeći![]()
To ti se veli da mob ima ono "nešto"... Ima sve što ti treba, ima par stvarčica koje ti fale (al ne prejako, da se razumijemo), i ima to "nešto" zbog čega ti niti jedna od negativnih karakteristika ne smeta...
slažem se...ali ima jedna stvar koja me bedira,bd pm
@Smogovac: Ma da, znam... Al tak to uvijek bude, i ne možeš ništa...
tko će mi reć kako da oslobodim što vi še memorije na v3 i da li postoji flash u kojem pretraživanje imenika postaje lakše (mislim na pretraživanje sa više početnih slova a ne samo sa jednim početnim slovom imena)..
joj, ajde molim te malo pretraži forum imaš sve napisano, linkove i sve ostalo!Izvorno postao novi sam
lako je vama pričat..![]()
moze li mi netko reci sta znaci znak na vrhu displeja od V3 u obliku telefonske slušalice i kraj njega broj 1... i kako da to maknem.....
ps
živcira me ovo zujanje u mikrofonu V3![]()
To ti je (slušalica s brojem) oznaka prve linije. Isto tako postoji i slušalica s brojem 2, koju vjerojatno nećeš vidjet.
Ona ti ne radi nikakvu štetu, ali ako ti smeta može se preko seemova skinuti. Samo što nemam sad mapu seemova pod rukom pa ti ne mogu reći točno koji seem i koji offset![]()
ja sam mislio da se može ugasiti u postavkama mobitela... ako ne može nema veze.....Izvorno postao BlueDevil
reci mi dali je potreban kakav program za staviti mp3 u v3 ili je dovoljno spojiti mobitel na usb i onda samo kopirati u aparat...
potreban ti je Motorola phone tools!! Pretrazi forum i sve ces nac!! Za svaki mob teras program!!Izvorno postao Spamer
mislim da ovo uopće nije mjesto za ovo pitanje, ali evoIzvorno postao novi sam
može li se da mjenjaju maske, crnog i sivog![]()
Pozdraw![]()
Zar nije L6 najtanji?? Danas sam ga držao nevjerojatno tanko...Izvorno postao Gabber
Seriously?
Bookmarks