Rekao sam ti to dragi kolega čim sam ga primio u ruku...Hvala na iscrpnim informacijama iz Motorole...Izvorno postao BlueDevil
![]()
Rekao sam ti to dragi kolega čim sam ga primio u ruku...Hvala na iscrpnim informacijama iz Motorole...Izvorno postao BlueDevil
![]()
Motorola je raspisala neki natječaj, navodno, i ovo je nagrada.
Osim što fakat MRAK izgleda, bit će turbo-ultra-limited edition, i valjda će postojat samo jedan ili dva komada. Zapadno od Pecosa.
Nisam uspio naći nekih informacija o dotičnom natječaju, ali nisam ni tražio previše zasad.
.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ma od metala je kazem vam....istina za unutarnji da ostaje masan usljed dodira sa obrazom al to nije tako veliki problem barem meni nije smetalo vanjski display je malo jadan previse je mali i meni se osobno nije svidio
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
A tko ima veći vanjski display? Ono, vidi se broj pozivatelja (ili slika, ili ime), vidi se vrijeme i signal, stanje baterije. Čak i cropani background iznutra. Ne znam, nije ko unutrašnji ali nije baš premali...
ajd nek netko zagrebe po kućištu pa da vidimo dal je od plastike ili metala...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
He he whiteboy od mene taj film nebuš gledao
Jesam vam rekla da je od metala, pa slušajte mene![]()
![]()
Kaje je, je, svaka častIzvorno postao Mobyfan-ica
![]()
Sad sam mobyfanici poslao privatnu poruku u vezi materijala srebrne i crne....
Taj materijal je dur-aluminij i od njega rade avionska krila... Moguće da su našli nekakvu tehnologiju da je ofarbaju u crno, ali - čujte, jedno je sigurno: čim se pitaš je li plastika ili metal, već su fulali. Kod srebrnog nema nikakvih dvojbi. Zbog mat boje već s dva metra izgleda kao da je plastični, a s tri ni ne vidiš o kojem se mobu radi, skužim ga da je v3 samo po širini.... Naime, kod mat boje se ne vide linije kao kod srebrnog. Ja inače jako volim crne tehničke stvari, ali ovdje to baš ne funcionira.
Jedino gdje su to uspjeli je v620, zato jer su linije zaobljene, pa i djeluje metalno... A i nije mat....
Srebrna izgleda svemirski..... i odmah vidiš da je metalna....![]()
ali meni i dalje crni izgleda bolje od srebrnog.. .![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Totally agree with UIzvorno postao whiteboy
![]()
Me too.![]()
Me three![]()
crni je zakon!![]()
Kad smo vec kod ovog modela, zanima me kakva su iskusta sa zvucnikom/slusalicom, tj. opcenito kvalitetom zvuka u razgovoru.
Narode - sad sam došao iz T-centra i tamo mi se kunu da je crni plastičan i gotovo! Spomenuo sam argumente s ovog foruma, ali ni da čuju. Rekli su da su i oni kontaktirali i Motorolu i servis u ZG ida svi govore isto - plastičan je. Iskreno, meni je to logičnija varijanta....Sad vi vidite....
Usput, srebrnog više nema za kupiti pa sam jako razočaran.... samo crni.... Naravno kad je manje popularan i ne izgleda tako dobro kao srebrni....a još k tome je i plastičan...![]()
![]()
E sad je valjda jasno zašto sam i ja zabrijao. A imam ga!
I probao sam test sa frižiderom, sa poklopcem baterije od v525 i od v3. I nakon doslovno 5 minuta onaj plastični je iste temperature kak je i bio kad sam ga stavio unutra, ok je ovaj od v3 bio ko da je u frižideru satima.
Ko i cuga (coca cola, recimo) kad je staviš na 5 minuta u frižider topla je.
A za usporedbu se može uzet limenka od pive (PRAZNA!) i flaša od pola litre cole (isto PRAZNA) pa u frižider na 5 minuta. Pa se i bez moba vidi razlika.
A ako netko još ne vjeruje, nek naruči od Motorole originalni (zamjenski) poklopac baterije pa neka ga savine. Ako je toliko ziher da je plastika, trebao bi puknuti, ne? A aluminij će se saviti.
Uostalom, zar nije sam RAM3 potvrdio da v3 "apsolutno ne može snimati video zapis"? Ili (isto RAM3) da ne postoji letter-search u imeniku?![]()
Ma, gle: meni je draže da su svi metalni, jer i volim Motorolu zato što su prvi počeli s metalnim mobovima.... Pa i imam V60.... Nije mi samo jasno kako je uopće moguće tolika zbrka oko tog detalja..... Nije ni važno.... Ja sad ne mogu do srebrnog u T-mobileu, a baš bih ga htio.... Jer, za mene bi cijena bila 1498 kuna, kakve god boje.... A ja bih baš srebrni....
Još jedan maaaali detalj: kojeg biste radije ostavili na suncu dok pijete kavu u kafiću po ljeti.... ??![]()
Zadnji uredio Maxbo : 16-09-2005 u 14:36
hmmmm... punicu?Izvorno postao Maxbo
![]()
![]()
Ne, šalu na stranu... to je istina, za sunce. Ali eto, ja niti jedan mob, bez obzira, ne ostavljam na suncu. Tak da ne brinem. Samo velim - metal je, metal.
Nego, nestali srebrni u T-HT? Samo u jednom dućanu si bilo ili u više njih?
Na Cvjetnom trgu. Ali, kaže da na skladištu više nigdje neeeema! Nevjerojatno... Misliš da bi se ipak moglo naći?
Što se punice tiče: misliš da bi se rastopila?![]()
Srebrnih ima jos u Vipu po cijeni od cca 3200 kn, a crnih u svakoj trgovini, vecinom po 2600 kn za gotovinu.
Ček, ček, hoćeš reći da je noviji mob (crni) i još k tome unbranded jeftiniji nego stariji ob (srebrni) koji je usput i kodiran na V)(P?![]()
![]()
![]()
Izvorno postao BlueDevil
Tako je. Ni ja nisam mogao vjerovati ali su me uvjerili. Srebrni je popularniji i to vjerojatno zbog toga sto ljudi misle crni=plastika, srebrni=metal.
ja danas kupio taj crni i onaj tko gleda i razumije, odmah vidi da je od metala kuciste...
s prednje i straznje strane su oni izboceni(nazubljeni) logotipovi Motorole, i oni su srebrne boje, i tako reflektiraju svjetlo da se vidi da su od metala, a posto su dio pozadine, zakljucak je da je i ona takodjer, end of story...
taj mobitel se ne kupuje zbog ne znam kojih funkcija, vec kaj je tanak, cvrst i ima ajde kakav takav BT i VGA....
i cijena je 1999 kn na parkiralistu Gap-a.![]()
Imaš broj tipa od kojeg si kupio, da li ih ima još, kupio bi i ja jednu, aj mi pošalji PM.. thxIzvorno postao Dr.Tom
Izvorno postao ninnox
isprva mi bio cudan, ono, preoprezan lik....
ali valjda zato jer su dan prije opljackali nekog preprodavaca... a to sam tek kasnije cuo
njegov broj 098/ 725-133
2 BlueDevil: spomenuo si da V3 moze snimati video? kaj nekaj trebam instalirati ili ? jer izgleda da nema te opcije....![]()
Zadnji uredio Dr.Tom : 17-09-2005 u 13:58
Bookmarks