pokušao sam s OpEdit-om i zamijenio imena vip-u i t-mobileu. Kad stavim Vip-ovu karticu na mobu se pokaže izmijenjeni naziv, no kad stavim karticu t-mobile i dalje pokazuje naziv HTmobile. (op.a. mob je V3i)
zanimljivo?!?!:throw:
pokušao sam s OpEdit-om i zamijenio imena vip-u i t-mobileu. Kad stavim Vip-ovu karticu na mobu se pokaže izmijenjeni naziv, no kad stavim karticu t-mobile i dalje pokazuje naziv HTmobile. (op.a. mob je V3i)
zanimljivo?!?!:throw:
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
na v3i su malo drugačiji seemovi. tj, offseti nisu više kao na Tripletsima i ostalima....Izvorno postao unreal
shvaćam, ali je zanimljivo da s jednom karticom radi a sa drugom ne!Izvorno postao GoGs
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
otvori param file opet u programu i vidi jel ti je spremio kak se spada oba zapisaIzvorno postao unreal
a jel bi se to dalo izvesti na nokiji?
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
jesam,zapisi su u redu.I dalje Vip kartica pokazuje izmjenjeni naziv, a t-mobile ne. ( izmjenio sam sve t-mobile nazive mreža - i one kojima MCC ne počinje s 219-) i naravno opet ništa.Izvorno postao GoGs
![]()
crnikmet@gmail.com
ovako, ajd napravi tak da izmjeniš samo T-mobile, a Vip otaviš original (neizmjenjeno). možda koči to što su dva operatera istovremeno izmjenjeni.... jedino ti to preostaje.Izvorno postao unreal
@fly_nan: nažalost ne. barem ne ovako kako mi radimo.... više se informiraj u nokia forumu![]()
Bookmarks