Pogledaj malo po forumu, dosta se pricalo o 6600.
Da, moze sluziti kao mp3 player. Ali nisam siguran za slusalice
ovako...zanima me...VI koji imate nokiu 6600...jel moze sluziti kao mp3 player...jer imam motorolu mpx 200 koja to ima i to mi je postala neka navika na mobu..pa me zanima jel se isplati mjenjati moju mpx-icu za to...opcenito me zanimaju karakteristike te nokie kojer su dobre strane a koje loše?????
eh eh eh....
Pogledaj malo po forumu, dosta se pricalo o 6600.
Da, moze sluziti kao mp3 player. Ali nisam siguran za slusalice
Možeš instalirati mp3 na 6600,ali je kvaliteta zvuka (mono) dosta upitna.
Ako ti baš ne treba Symbian,uzmi si Nokiu 6230.
Da, moreš imat mp3 na 6600 ali ti je mono,i kad uključiš slušalice će ti svirat samo na jednoj slušalici,kamera je ista kao ina mpx,još bi reko i da je slabija na 6600,Ja se nebi mjenjo!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ovo baš i nije točno. imam 6600 + slušalice što su dolazile s 8310 - i rade obje - ali je fora sto nije stereo tj nema razlike medju kanalima u mp3ci kao sto mozes primijetit kad slusas obicne zvucnike, nego obje slusalice isto reproduciraju.Izvorno postao silvano
kvaliteta zvuka i nije neka, bas je slabo izražen...
6600 moze pustati MP3,ali mislim da imas i boljih tel. po tom pitanju!!!
kamera na mpx-ici?ja imam mpx200 i di si ti vidio kameruIzvorno postao silvano
...mislim ako ju ima onda super al nazalost nema.
a sto se tice zamjene ovisi o parametrima prema kojima biras mobitel:1.velicina
2.marka
3.software(windowsi ili symbian ili nijedno)
4.oce li ti sluziti kao multimedijalni uredjaj ili samo za pozive i poruke...a kolko vidim mp3 ti je dosta vazan
...stoga po meni zadrzi mpx-icu![]()
Sjever pjeva gradu najljepšu baladu! ... ooooo ... ooo... ooooo ...
ma uzmi nokiu i neces se pokajati
...da se nadovežem imam 6600 i koristio sam ju kao mp3 player, zvuk je bio STEREO jer sam si uzeo slušalice od 8310 pa........ neznam možda je to samo meni???![]()
6600 nema stereo izlaz pa niti teoretski nemožeš imat stereo.
ti si možda čuo zvuk na obe slušalice al zvuk je bio mono. to ti se zove dual mono. znači na oba kanala imaš isti zvuk, dok kod sterea možeš imat različite zvukove na kanalima.Izvorno postao Vex
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
jednostavno nije taj felling kad slušaš na 6600 i na nečem drugom što ima stereo..
možeš si pretvoriti u mono, malo povećat decibelažu i čuje ti se glasno i dobro..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Ak patiš za MP3 playerom, onda si radije kupi MP3 player i neki jeftiniji mob, nego da forsaš MP3 na 6600...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks