Flat Kabel ti je otisao izgleda. Odnesi mob na servis !
Pozdrav!
imam jedan problem.u zadnje vrijeme mi se cesto dogadja da se u podrucju gdje imam ful signal vanjski ekran sam od sebe ugasi i napise mi no service.Kad ga za to vrijeme odklopim imam bijeli ekran.To traje otprilike oko 7-10 sekundi.i to mi se par puta zaredom dogodilo.DA li neko zna o cemu se radi?Zvao sam ove mutave u vip i rekli su mi da nije do njih nego do moga moba...da li da ga furam na sevis?
Unaprijed fala
Flat Kabel ti je otisao izgleda. Odnesi mob na servis !
Forumaš godine :)
Ako si se zajebavao sa onim podesavanjima kod dugmica sa strane,mislim na ovo http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=10486
ponekad zbog toga hoce da zabeli ekran
potpisujem ovo...Izvorno postao sezam-picika
Ako imaš garanciju furneš na servis i nemaš problema.
E da imam jos jedan problem pa da ne otvaram novi topic.
Kad sam htio nesto snimit sa kamerom(video) i kad je trebo sejvat mi je izbacio system error i ujebo mi je sve ostale 3gp filove.Jednostavno je reko da su korapted i moro sam ih obrisat.Nakon restarta mi je sve bilo ok,mogo sam snimat i sejavat ali sam vec popusio dosta dobrih filmica pa me zanima da li se jos nekom to dogodilo i da li je to obican bag ili kad ga budem nosio u servis zbog onog prije i to kazem da ne stima?
Unaprijed fala
Mislim da nije nitko imao takav problem. A izgleda da je kod tebe problem hardversko-softverse prirode. vozi mob u servis. izgleda da si kupio polu-ispravan primjerak (ako je nov).Izvorno postao hrcko
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
da nov je ali me malo vec lagano zivciraju takva sranja![]()
meni se dogodila ublazena verija ovog - snimim nes , on kaze pliz vejt , i onda kaze sistem error i nece ga sejvat,Izvorno postao hrcko
svi ostali filmici rade.
de ti nosi mob na servis , dobićes i novi soft , modza od 635![]()
to tvoj je problem memorijske prirode....Izvorno postao Gruntovčan
od 635 neće dobit sigurno, nisu kompatibilni!
da da sorry nekuzim se sad tolko , ali dobot ce zihre neki bolji soft , od 620 onda.
e čak ni to, pošto je riječ o E550, onda se u servisu dobiva monster pack 14R, t-mobile branded i ništa drugo...Izvorno postao Gruntovčan
grrrrrrrr.sad sam bas gledo imam puno jedno 60 posto i kad sa foticem slikam nesto nece mi ni sliku sejvat,kaze not enough space.aaaaaaaaaa![]()
da bude stvar bolja trebam kupit jos jedan mob i mislio sam opet uzet motorolu pa sam sad u dilemi...ili mozda nisam.....joj sto to ne volim![]()
Bookmarks