Verovatno joj je taj "originalni" software noviji![]()
Ovaj problem me stvarno muci.
Prijateljica mi ima indenticni mobitel,so orginalnim softverom ka i moj.Sve nam je isto al njene slike na kameri su puno bolje od mojih slika.Dosta su svijetlije,a ista slika koju je ona slikala sa svojim a ja sa svojim mobitelon je razlicita po kvaliteti i to dosta,kod nje je cak duplo veca po kilobajtima.Postavke su nam indenticne,kamera mi je cista,rezolucija ista,nezna u cemu je problem.![]()
FORD FOCUS RS500
I like it!
Verovatno joj je taj "originalni" software noviji![]()
to nije moguće....v525 se isporučuje kod nas sam s 38R....vodafone branded jasno.Izvorno postao JA_SAM
Ovisi kad je tko kupio mob... Možda su malo poradili na kameri!
????..? ma što poradili na kameri???Izvorno postao GoGs
slično je tako sa mnom i mojim frednom obojica imamo E 550 ali moje slike su puno čistije i jednostavno ljepše!
mama ti sestra!
Tko je prije kupio mobitel??
Ides !
Odi u multimediju/Kamera/Pritisnes onaj srednji gumb koji izgleda ko strpenice otidjes u podesavanje slika i namjesti si kameru kak spada !
Pozdrav
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
that should do it
Dobro da si me podsjetio .... najbolje sa stapicem za ciscenje usiju ! Samo ga nemoj mociti !
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
kod nas u v525 38r. Cuo sam za slicnu situaciju curi je motorola bila na popravku i kad se vratila kamera katastrofa softwer je bio 38r takodje gore. A vjerovatno neka serija iz Bangladesa.Izvorno postao JA_SAM
![]()
Bookmarks