...eto, danas gledao o tom malom... ma nemogu vjerovat...
trebaih malo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
...eto, danas gledao o tom malom... ma nemogu vjerovat...
I ja gledao malo, nisam imao vremena gledati cijelu eisiju...i stojim kod onoga sto sam rekao i prije...bolestina!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ja bi tu mamu poslao u zatvor. i tatu..
ne samo da je 'mucila' tog klinca nego i kcer... rastezat djete, ma ne djete nego bebu. katastrofa
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja sam zaboravio na to pa sam uhvatio mislim otprilike drugu polovicu emisije... bolesno... nego ovo što kažeš floorkilla rastezat dijete o čemu se radi?
o tome da su klinku poceli rastezat od kad je imala 2 mjeseca,zamisli...i sada je svaki dan prije skole rasteze itd -.-
Meni je fascinantno da takav siroti lik ima još i fanove, pa čak i hodočasnike!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja se pitam s čim ga je stari fiksao na to nisu odgovorili
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
kako misliš rastezat?
Tako kako i kaže.Svaki dan joj mama rasteže ruke i noge dok malu ne počne bolit.Onda kao prestane.
Da a rastegne joj nogu iza usiju!!
E ovo je fakat odvratno.jadan mali,njegove roditelje treba slat na promatranje
whatever
Pa stari mu i jest na promatranju...Promatraju u zatvoru kad će mu ispast sapun..
Gledao sam tu emisiju i mogu reći samo jedno - žalosno!!!
Bom Chicka WahWah
Bookmarks