hm.. koja je ono riječ... ah da, bolesno!
Mislim mali ima 7 godina!!
Ostala galerija:
http://www.alltheweb.com/search?cat=...ichard+Sandrak
hm.. koja je ono riječ... ah da, bolesno!
Heeboo teeee.....fuj to! 8)
mama ti sestra!
Sa 20 kad mu sve to već dosadi bit će debel ko prasac.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ne,nego neće moć hodat koliko je nabildan,a što rade ti steroidi!!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Pa sa koliko godina je počeo vježbat??Nevjerovatno..
kakve sve djece ima na svijetu...
.....cute but psycho.....
Radi ove muskulature će vjerojatno ostat nizak
a kako mu izgleda tata
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
pa kaj covjek uopce u tim godinama razviti muskulaturu u toj kolicini????
aaaaaaa ne vjerujem!Izvorno postao sipe
![]()
![]()
![]()
za njega je sigurno da nije žrtva bullyinga
ili kak se to vec zove
Nizak rast zbog preranog odlaska u teretanu nije vezan uz mišičnu masu i definiciju mišića već zbog naćina kako su ti mišići nastali. Nepravilno vježbanje i preveliko opterečenje na kralježnicu svakako mogu tako utjecati....Izvorno postao jay
Stvar je u opeterećenju kostiju, odnosno epifizne hrskavice, koja onda prije okoštava čime se završava rast...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
slusajte doktora, on zna svoj posao![]()
![]()
U subotu na RTL u Neobicnim ljudima 19:10 upravo govore o ovom malom. Mislim vrijedi pogledat sad sam vidio najavu mali izgledao zastrasujuce!!!
Vidio sam i ja najavu.To se mora pogledat..
bljak - treba ubit onog koji je od njega to napravil. Brijem da sam vidio malog prije nes vremena na satelitu...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Definitivno teza bolestina! Pa tko ga je nafilao glupostima da ovo od sebe napravi!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
e pa neki ljudi su LUDI
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Koliko sam cuo to su ga starci našopali tabletama....debili....
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Ali bas veceras, ja na RTL-u (u onoj emisiji ekskluziv) pogledah onaj video iz jajave, ono kad je namazan i svakakav, i video koji je nedavno nastao, mali moze proci, valjda je sada prestao bildati, nekakv prirodniji izgleda, ali ovo stvarno nije normalno, treba malog pustit da normalno zivi, a ne ovako, ovo mu nije bilo pametno uraditi ovako malom. Ako su mu ovo starci uradili, onda nisu normalni, ja imam malo povecu skembu pa me starci ne kljukaju tabletama niti me vode da bildam![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
ja sam sam odlucio bildat, al ne sad da napravim neko cudoviste od sebe, nego da budem u formi...
Ja bildam samo umne sposobnosti![]()
hehe,mali ima misice koje cu ja imat za 10 godina i to ako,mislim da je malo bolesno od roditelja da to naprave dijetetu,mora da su bili bez para a ovo vjerojatno donosi slavu i pare,koliko se vidi mali je barem na slici sretan a to sto ga zulja triceps kada spava nije njegov probem
![]()
Bookmarks