dobro, skrati sarkazam.Izvorno postao dadoremix
naštimaj si cjepanje izlaznog maila, zato ti ne prima...ali o tome nećemo u ovoj temi!
dobro, skrati sarkazam.Izvorno postao dadoremix
naštimaj si cjepanje izlaznog maila, zato ti ne prima...ali o tome nećemo u ovoj temi!
kao pro pozdrav svima , ako me se ko još sjeća,nisam bio u mogućnosti ići na net zadnja 2 mj pa sam malo pogubio konce ,a sad , ja bi trebo krajem godine dobit adsl pa bi se bacio u masovan download svega a samim time i upload na vaš site , koji je .btw , mrak , svaka vam čast!!!!!toliko od mene za sada!!!!!čujemo se sljedećom prilikom!!!!!!RESPECT!!!!!
P. L. U. R.
Ej Inovator nudim se i ja za pomoc. Imam jako dobru vezu. Ako ikako mogu pomoci reci mi. Vec sam ti se javio na mail.Izvorno postao Inovator
evo , početkom 12. mj bi trebo dobit ADSl , pa ću vidjet dalje , kako i šta!
P. L. U. R.
Pozdrav svima!!!
Da puno ne duljim, evo ovako. Pošto već duže vrijeme nije bilo ništa od uploada na Motorolasoft adresu (ljudi još uvijeknemamo MPT za poslat) odlučili smo pronaći jednog dobrovoljca (dragovoljca -ak vam je draže) i poslati mu CD sa softverom. Većina softvera koja se traži (ukljčujući flash i flex datoteke) snimljana je na jedan CD zajedno sa e-mail programom koji će to sve automatski poslati. Da malo pojasnim:
Na CD-u je program PocoMail (koji može bez frke radit direktno sa CD-a) a u njegvom Outboxu čeka šezdeset i nešto mailova sa sto i kusur attachmenata (oko 300 MB softvera) spremnih za slanje. Unešene su sve postavke za odlazni server i sve podešeno za slanje. Dakle, nakon ubacivanja CD-a u CD/DVD-ROM program se automatski pokreće i otvara Inbox u kojem su detaljne upute potrebne za slanje (ako će ikome uopće trebati). Sve što je potrebno učiniti jest slijedeće:
- umetnuti CD
- u izborniku odbrati funkciju za slanje pošte
- pričekati da PocoMail pošalje svu poštu
- baciti CD u koš za smeće ako vam ne treba
Dakle trazimo dobru dušu za upload. Hvala!!!
Za više informacija javite se na PM.
Pozdrav!!!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
korisniku Mirko Motorola <motorola@vodatel.netUPLOADER> , na dosta uploadanog materijala...
Hvala puno od motorolasoft teama...imate bonus kod nas:-) ako ste član ovog foruma, obratite nam se na PM
Mogu i ja pomoci
samo recite kako!
počneš tako da mi se javiš na PM....Izvorno postao Sator
hvala
Sto Se Tice Upload-a i Download-a Ja Imam Flat Svakog Meseca Od Svog Provajdera Sa Linkom Od 4MBita, A Pritom Mi Je I Upload Free. Tako Sta God Da Je Potrebno Rado Cu Pomoci Ako Je Moguce, A Imam I Dosta Software-a I Firmware-a A Imam Takodje i Motorola Phone Tools 4 Deluxe i Jos Dosta Toga, Rado Cu Izaci U Susret Svima.
Imam Takodje I Free FTP Hosting Ako Je Nekome Potreban, Moguce Je Upload-ovati Do 7 x 700MB Na Server, Svakako To Nekorstim A Ako Neko Ima Neku Pametnu Primenu Neka Se Javi Dobice Parametre Za Upload [Na Koji Server Kao I User I Password Za Isti]
Zadnji uredio soundmaster : 06-06-2006 u 14:07
pozrdav...
nisam dobio cd uz motorolu v360v molim link za software![]()
molim vas software za v36v![]()
...opcija search...imas topic sve o moddanju motorole v360v....:-D...samo malo pretraži forum...:-D...Izvorno postao mobitelko
Imaš ovdje thread koji se zove !!! -- Motorola Superthread --!!! i u njemu ti je sve opisano!Izvorno postao mobitelko
Bookmarks