svaka cast za ideju![]()
ja sam za javite sta i kada.
Ponajprije pozdrav svima na forumu! Iskoristio bih priliku da obavijestim sve zainteresirane o pokretanju projekta "Motorolasoft". Cilj ovog projekta sličan je onom na adresi motocafe@gmail.com samo s jednom razlikom. Ovdje će se skupljati softver vezan za rad sa Motorolinim mobitelima, a ne Java igre i programi. Dakle u obzir dolaze FLASH, FLEX fileovi za SVE modele mobitela dostupnih kod nas i sav PC softver koji je potreban za ubacivanje i/ili obradu istih. Dakle npr. PST sa patchem, RSD Lite, Mobile Phone Tools, P2k Tools, TTC i sav ostali softver koji je potreban za rad. Bilo kao pomoćini programi npr. MP3 Direct Cut, WinLame, RazorLame, IrfanView, Xvi32 itd...
Više o ovom projektu možete pronaći na slijedećoj adresi: http://motorola.i8.com
Da bi projekt zaživio u punoj snazi potrebna nam je suradnja nekih od Vas članova ovdje na forumu. Naime trenutno u ponudi ima malo softvera jer su npr. Monsterpackovi veliki za upload putem 56k veze. I tu dolazimo do glavnog problema, Naime trenutno tražimo ljude dobre volje koji imaju ADSL za upload fileova. Više detalja i informacija na gore navedenoj adresi. Kontakt E-mailovi također su tamo.
Nadamo se Vašem odazivu da ovaj projekt dignemo visoko i razvijemo na dobrobit svih!
Srdačan pozdrav !!!
- Inovator
- merlin10
- Bluedevil
svaka cast za ideju![]()
ja sam za javite sta i kada.
Resistance is futile. You will be assimilated!
Dajem vam svojih 2 megabita, na pm šaljem svoj email...
Powered by: R374_G_0E.42.09R & SE8615BXXH1097 Bootloader 8.26
mogu i ja pomoči za upload...
ako treba javite se
imate i moju pomoc ako treba upload ili download
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
svi volonteri, javite mi se na PM, cele se već javio....
možete i na mail, naveden Vam je na stranici projekta.
fora ali stranica gore navedena .. u firefoxu mi je prazna.. empty ..
Izvorno postao dadoremix
Hmmmm, malo čudno kod mene radi, i na IE i na Operi i na Firefoxu, ne znam u čemu je problem. Probaj lupit F5 kad dodješ na stranicu.
Pozdrav !!!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
sad radi..
ej ekipo
Forbidden
Remote Host: [213.180.***.***]
You do not have permission to access http://motorola.i8.com/Popis.xls
Data files must be stored on the same site they are linked from.
Thank you for using 50megs
eto što javi
Mozda zato sto je ovo adresaIzvorno postao dadoremix
http://motorola.i8.com/cgi-bin/framed/1904/Popis.xls
![]()
nope za mene je forrbiden i dalje.. pfff
merlin vidi svoj PM..
forbidden je jasno, jer sam ja postavio tako da se ne može linkat direktno na fileove...Izvorno postao dadoremix
moraš pristupit prvo na početnu stranicu i onda s nje dalje po linkovima derat
pa i derem.. ali neda.. firefox i dalje u igri..
btw merlin ne odgovara na pm..
probao poslati par RAR ova po mega.. ali mi vratilo.. znači samo ZIP ?? i do koje veličine..
veličina nije važnaIzvorno postao dadoremix
.
ne znam kako kod tebe neće...
BTW si ti siguran da šalješ na pravu adresu??
ajd javi se meni na PM
Izvorno postao dadoremix
Evo Merlina i odgovara![]()
A zašto svima ostalima radi na Firefoxu itd.... Ako imaš problema sa gore navedenom stranicom, pokušaj na adresi http://members.lycos.co.uk/motorolasoft/.
Tu sam stavio mirror one stranice, drugačiji dizajn ali sadržaj je isti.
Pozdrav !!!
mažda je caka u 2 way sat netu.. mozda onda on nešto glumi.. a bogme vec pola godine savršeno radi.. hmm
ajmo se sad igrat s time..
evo taj drugi link super radi..
a ovaj glavni sux-a i dalje o onome da mora biti pokrenuto s glavnom sajta.. a jest pokrenuto s glavne web stranice.. ne kuzimm ali ko ga hebe..
probao i firewall izgasit.. ali isto..
ispiše moj ip . i bla bla bla..
Izvorno postao dadoremix
uglavnom, svima radi osim tebi, znači problem je u tvojim postavkama...
BTW, vidim da si upravo poslao test mail, to nemojte više radit!
eto, da znaš, dobili smo ga, pa možeš krenut s uploadanjem!
poštovanje
a morao sam poslati to. kad bogu rar ili zip isto tako.. od 2 3 4 MB-a mi vrati..
morat cu valjda svoj outgoing mail server nalo naštimat..
sorry za test mail
P.S.
imas DEL gumbič i na google mail![]()
dobro, skrati sarkazam.Izvorno postao dadoremix
naštimaj si cjepanje izlaznog maila, zato ti ne prima...ali o tome nećemo u ovoj temi!
kao pro pozdrav svima , ako me se ko još sjeća,nisam bio u mogućnosti ići na net zadnja 2 mj pa sam malo pogubio konce ,a sad , ja bi trebo krajem godine dobit adsl pa bi se bacio u masovan download svega a samim time i upload na vaš site , koji je .btw , mrak , svaka vam čast!!!!!toliko od mene za sada!!!!!čujemo se sljedećom prilikom!!!!!!RESPECT!!!!!
P. L. U. R.
Ej Inovator nudim se i ja za pomoc. Imam jako dobru vezu. Ako ikako mogu pomoci reci mi. Vec sam ti se javio na mail.Izvorno postao Inovator
evo , početkom 12. mj bi trebo dobit ADSl , pa ću vidjet dalje , kako i šta!
P. L. U. R.
Pozdrav svima!!!
Da puno ne duljim, evo ovako. Pošto već duže vrijeme nije bilo ništa od uploada na Motorolasoft adresu (ljudi još uvijeknemamo MPT za poslat) odlučili smo pronaći jednog dobrovoljca (dragovoljca -ak vam je draže) i poslati mu CD sa softverom. Većina softvera koja se traži (ukljčujući flash i flex datoteke) snimljana je na jedan CD zajedno sa e-mail programom koji će to sve automatski poslati. Da malo pojasnim:
Na CD-u je program PocoMail (koji može bez frke radit direktno sa CD-a) a u njegvom Outboxu čeka šezdeset i nešto mailova sa sto i kusur attachmenata (oko 300 MB softvera) spremnih za slanje. Unešene su sve postavke za odlazni server i sve podešeno za slanje. Dakle, nakon ubacivanja CD-a u CD/DVD-ROM program se automatski pokreće i otvara Inbox u kojem su detaljne upute potrebne za slanje (ako će ikome uopće trebati). Sve što je potrebno učiniti jest slijedeće:
- umetnuti CD
- u izborniku odbrati funkciju za slanje pošte
- pričekati da PocoMail pošalje svu poštu
- baciti CD u koš za smeće ako vam ne treba
Dakle trazimo dobru dušu za upload. Hvala!!!
Za više informacija javite se na PM.
Pozdrav!!!
Bookmarks