ako niste nasli dobrovoljca, ja se javljam
korisniku Mirko Motorola <motorola@vodatel.netUPLOADER> , na dosta uploadanog materijala...
Hvala puno od motorolasoft teama...imate bonus kod nas:-) ako ste član ovog foruma, obratite nam se na PM
ako niste nasli dobrovoljca, ja se javljam
javi mi se na PM ili mail: inovator (at) cafe.mobil.hrIzvorno postao fprpic
a sta merlin spominje da bi trebao dobit neki CD??
jel imaš ti svog softvera? ili si se javio samo radi CDa?Izvorno postao fprpic
pa imam malo svog ali sam se javio i zbog CD-a
imam ja tonu softa, ali imam 56 konjsku vezu pa mi je upload san... Ako treba, moga ja poslat jedan DVD na koji mogu staviti sve programe šta imam (a hvala Bogu, imam ih more) isto kao i firmware-a. Samo treba netko uploadati!Izvorno postao fprpic
Izvorno postao GoGs
ako mozes posalji meni na DVD-u, evo mail fprpic@net4u.hr pa mi se javi, necu svoje podatke objavljivat na forumu![]()
misliš uploadat na MotorolaSoft? ako da, onda može!Izvorno postao fprpic
da na to mislim
@GoGs javit ćeš mi šta imaš na tom DVD-u, jer možda neće biti potrebe da šalješ, pošto ću ja napravit jedan masovan upload, koji uključuje i cijeli gore spomenuti CD...
Imam ja gigu svega i svačega......flex,flash,slike,more igara pa ako treba uploadati ću , ali tek idući mjesec jer sam spićkao sijeli prometa tek je 8.
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
koliko mi se cini treba uploadat samo flasheve i flexeve a ne java igre i slike...Izvorno postao zrino
![]()
ne smeta nam ni java sekcija....
za sve: na mail inovator (at) gmail.com i/ili inovator (at) cafe.mobil.hr NE ŠALJITE fileove, na te adrese mi se javite ako želite nešto slati, da vam dam dodatne upute...
hvala
Evo pridruzujem se za slanje softwera. Imam kablovski internet tako da mogu slati uvek i u svako doba dana i noci.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
javiš mi se na PM, za uputeIzvorno postao tomican
Poslao sam nekoliko programa ali ima nekih problema oko slanja vecih fajlova jer moj provajder dozvoljava uload max 20mb, MPT ima nekih 100mb, kako te vece fajlove da uplad-jem.
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
jel problem u provideru ili e-mail klijentu?
Upravo sam kontaktirao provajdera i kaze da nema limita sto se tice velicine uploada, e sad da li e-mail klijent to do zvoljava.
A zasto ne napravite forum, nesto jednostavno phpbb ili smf. Fajlova uploadujete na rapidshare ili megauploads kad vas vec ima toliko. Naravno par vas kad se izbrise fajl ponovo uploaduje i tako. Mislim da vam je tako dosta isplatnije...
Rapidshare ima unlimited bandwith jer kada bi imali svoj sajt, kacili na sajt fajlove trebalo bi vam dosta al bas dosta bandwith-a, nemorate slati 10 puta dnevno isti fajl. Moguce je uploadovati do 100 mb fajl, takodje dozvoljavaju split arhive...
Za tro vam ne treba nekih hosting bas, samo malo bandwith-a i php&mysql i to je to![]()
YumIRC:
http://www.yumirc.org
Izvorno postao LaMpiR
Djelomično si u pravu, ali recimo da fajlovi sa Rapidshare-a s vremenom se ipak ne mogu skinuti, tj. link postane mrtav dok se sa ovim našim principom to ne može gotovo nikada dogoditi. odnosno može ako ja, Inovator ili Bluedevil ne umremo isti dan a šifru za Gmail ne ostavimo nikome.
Ili možda prije Google nestane sa scene?
Pozdrav!!!
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
točno!
ovi na rapidshare-u i sličnim javnim serverima traju prekratko... a da se gmail odluči gasit, obavijestili bi sve korisnike prije toga i sligli bi sve skinuti sa maila.
Pa recimo da je link vazeci preko 15 dana a jeste i vise. Takodje mozete koristiti megauploads na kojem mislim da neisticu linkovi. Znaci svakih 15 dana ili kada link istekne vi ponovo uploaduje prog. Jer npr recimo da u tih 15 dana skine 100 ljudi taj prog to vam je kao da jednom useru posaljete fajl. Mislim svaka cast na brzim vezama ali ipak previse vremena je to. pogledajte forume tipa xsharex.info i forum.andr.net svi rade na taj fazon. Naravno nek sve trojica imate sve fajlove i eto...
Mislim da vam je ovako lakse tj dosta manje vremena uzima...
YumIRC:
Evo vam sa rapidshare-a...Code:# How long are my files hosted? No limit. Nevertheless even we have to clean up our drives from time to time, so we will delete files that have not been accessed for 30 days or longer. Premium-users don't have to worry about this. We NEVER delete your files until you cancel your membership.
YumIRC:
Izvorno postao LaMpiR
mi nismo premium useri, a postoje fileovi kojima se ne pristupa i duže od 30 dana, znači previše zafrkancije, ovaj trenutni sustav radi super
Bookmarks