Slažem se! To je fakat bio genijalan telefon! SJecam se da sam ga htio kupiti rađe nego bilo sto na svijetu, međutim prisjetite se cijene kada je stigao na tržište...Nema te N-Series Nokie koja moze nadmasiti tu cijenu hahahahaIzvorno postao deYo
Imaš pravo...meni se isto ti novi modeli ne sviđaju a i trebaš kupiti najskuplji da bi imao funkcije od najjeftinijeg Sonyericssona.Izvorno postao andrija
Kad je ericsson imao Gf768 "tako malen da mijenja perspektivu" nokia je imala ciglu 6110 u konkurenciji.
Ericsson je u t39 ubacio bloetooth a nokia tek u 6310 ak se dobro sječam. Po meni hvale je samo što su stekle slavu starim modelima ali koliko sam primjetio polako gube dio svoga kolača. Moj savjet: napraviti redizajn 8210 da ima u boji ekran , bluetooth i najobičniju kameru i nipošto kompliciran software kao što je u ovim novim nokiama. Prodat če ih na milione)
pozdrav
Slažem se! To je fakat bio genijalan telefon! SJecam se da sam ga htio kupiti rađe nego bilo sto na svijetu, međutim prisjetite se cijene kada je stigao na tržište...Nema te N-Series Nokie koja moze nadmasiti tu cijenu hahahahaIzvorno postao deYo
Meni osobno nije loš dizajn,nego me brinu njihove cijene novih modela za godinu dana će im top model doć 10000 kn minimalno ako ovako nastave s cijenama.
cinjenica je da im je dizajn stvarno u banani,ali oni su i prije od onim prvih modela radili samo na kvaliteti a ne dizajnu.Sjecam se kad je moja stara mislim 1998 ili 1999 kupovala 6110(cigla),tada je to bio mrak mobac i platila ga je 2000kn.
Izvorno postao zzzzz
legendaran fon, a tek 8850, imao ga do neki dan, mehanizam otvaranja bio kao i kad sam ga kupio prie par godina...
e da su im takvi i novi modeli ne bi mi bilo zao pljunuti odredjenu svoticu vise nego za samsunga ili moto..
Jeste, cijene jesu pomalo zabrinjavajuće. Mada, s40 još nisu toliko ni strašni.
i definitivno se vise isplate..Izvorno postao points
za s60 jos nema dovoljno aplikacija da bi opravdali sve prednosti symbiana..
a taman kad bude dovoljno aplikacija s60 uredjaji ce biti jeftiniji i mi koji smo ih sad kupili cemo skuzit da smo popljugali:![]()
Ja sam dobio od firme N6070 i neodoljivo me podsjeća na SE t610 koji sam imao pred dvije godine...ono...neugledna cigla - baš ne impresionira ničime osim glasnim radio prijemnikom...
Slažem se, baš je dizajnerski nezanimljiv![]()
nokia je uvijek kad se sve sabere i oduzme imala najbolje telefone, al po mom misljenju je previse telefona izaslo u zadnje 2god, koji se znacajno razlikuju samo po cijenibar ja tak mislim, dal se tko slaze???
meni nokia ima definitivno najbolje telefone!!,ja sam do sada imala sve nokie i nikada nebi uzela nesto drugo,jer se nebi mogla naviknuti! nokie su zakon!!![]()
![]()
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
Meni je nokia 8800 jedan od boljih telefona na tržištu.Mislim da bi s tim mobom bio miran par godina.
Varaš se... njegovo negrebljivo staklo se itekako izgrebe, a mobitel padne par puta i utuče se onaj lim... a baterija traje 2 sata na njemu...Izvorno postao konan1
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Možda si bila pregruba prema staklu.A što se tice baterije, to je ista ona iz 6230i i trebala bi približno trajati.
mani nokijin dizajn nije monoton.....dapače... prije bi reko malo konzervativan ....al meni se sviđa
a ovo za 8800 neznam kako možeš bit s tim miran koju godinu... napuhali su ga koda je neznam kaj a nevrijedi više od soma kuna....
Nokia za moj pojam ima sve bolji i bolji dizajn...nokia 3250 i n93 stvarno chudno..ali zakon izgledajupogotovo to preklapanje...samo treba skupit love za tako neshto
![]()
nokia ima sve bolji i bolji dizajn. po meni cak sada i jedan od najboljih. prije su dizajnom zaostajali za drugima, ali u zadnje uvijeme uvijek uvedu nesto novo, nesto unikatno. jedino sto su malo preskupe, cak i do 1500kn skuplje od konkurencije u istoj klasi sa istim karakteristikama kao i drugi, no rijetko, doista rijetko kad cujem da se nokia kvari. nisam volio nokie dok nisam nabavio jednu i mogu doista reci da je drugacija i nekako posebnija od ostalih.
meni su nokie najbolje.. meni se sada full svida N72,nadam se da cu je mozda ubrzo imati!![]()
moja jedina zamjerka nokiji je glomaznost mobilnih telefona. jos od 8210 ne pamtim neki takav manji model.
Bookmarks