Ne znam za 6230, ali za 6630 itekako znam da je imao hebachki zvuk. To su svi rekli kad su čuli reprodukciju sa nje.
Ne znam za 6230, ali za 6630 itekako znam da je imao hebachki zvuk. To su svi rekli kad su čuli reprodukciju sa nje.
Sve to stoji.6630 ima hebački zvuk,ali,molim vas,usporedite taj zvuk sa 6230(i).Ima heben zvučnik da ti prst igra ako ga pokriješ dok svira (6230i).
Sad sam baš otišao na hg-spotovu stranicu... nokia 6630 dođe 3300 kn... a u mobisu je 3500... pa jesu li ti ljudi ludi? A u vipu su mi rekli da je neće dobivati više zbog kakti 6680... Dakle sad imam izbor... 3500 kn... ili crnjak...
da... znam da na internetu još piše da je imaju u ponudi, no niti u jednom centru u Zagrebu je nemaju već preko mjesec dana... to im služi samo da labilnim ljudima uvale skuplji mob na licu mjesta...
Gle ja sam mobitele uvijek kupovao na crno...Izvorno postao Punio4
Promijenio sam ih oko 10-ak i svi su bili novi, preko oglasa, sa garancijom i niti jedan mi se nije pokvario do sljedećeg prodavanja. Obicno ljudi kazu kakva ti je to garancija ako je na crno, no ljudi koji prodaju na crno nove mobitele u cilju ima je da ispadnu pouzdani kako se nebi prosirilo da na crno mobiteli ne valjaju, pa ako i dode do nekakvog kvara da ga zamjene!
Ako možeš skoči do italije tamo ti je TIM-ova 6630 250 euraIzvorno postao Punio4
Ja svoju (TIM) koristim vec 8 mjeseci i do sada nisam imao nikakvih problema. To ti je svakako najbolja solucija po mome.
Edit
upsss nisam vidio datum
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Tko je lud? Ako misliš na ove u Mobisu, to je sve normalno za njih. Tamo su cijene u pravilu 20-30% više nego u drugim trgovinama. U Mobis samo odi kad trebaš nositi uređaj u servis.
ne ja nikad nisam immo problema s crnim trzitem, a to sto ljudi na crno gaju garanciju ispadne onda ko da sam mob kupio u trgovini, pa ak i nest ode, zalim se u trgovinu,gdje imakm i racun i sve..ko da sam tamo kupio uredaj.
Nego, jel mi može netko reći koja je najnovija verzija firmware-a za 6630? I koje su prednosti u odnosu na prethodne verzije?
Da li izgubiti garanciju, ako ga odnesem fleshat u ovlašteni servis??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Meni je 3.45.113, ali mislim da se ne isplati nadograđivat
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
ja svoju kupio u 1.mj. i ima v5.03.08
i koliko znam to je zadnji
zeemax
Ima li kakvih naznaka o otključavanju ovo telefona? Vidio sam ga u T-mobileovoj ponudi dosta povoljno pa me svrbi...![]()
Ništa još osim one pjesme koju pjeva lik s mog avatara
-Za Beograd, za Beograd..........
i mene svrbi ...vec duze pratim, gledam, trazim neki sybmi i ni sam ne znam koji uzeti...bitno mi je da ima dobtu tipkovnicu, a 6630 mi djeluje ok, da je dovoljno brz...
treenutno imam 6230 i to mi je definitivno najboolja nokia do sada..
6630 mi djeluje primamljivo..a i cijena je sada ok..koliko vodim...na T-mob. 1700kn![]()
RoBee
Svakako uzmi, nećeš požalitIzvorno postao robee
6630 je jedan od najbržih symbiana, za cijenu nisam siguran
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Kolko taj mob kosta na crno
od oko 2200-2500 knIzvorno postao Osvetnik 88
možda i manje
ma daj molimte ima ih od 1200 kna nadalje,ja sam svojeg prodo za 1500kna sa dvije maske.Izvorno postao Nono01
Izvorno postao Nono01
1200-1500kn
Testis unnus, testis nullus!
ja platio svoj 1600 kn na crnjaka novi...
je dečki, ček ček...pa rabljeni koštaju oko 1200 kn! Pa kaj se novi nogu nabaviti na crno za 1200kn? Ja sam gledal prije nekih mjesec dana i bio je oko 2 soma
prije nekoliko mjeseci,to bas i nije kratko vremensko razdoblje pogotovo na području koje se konstantno razvija i gdje se cjene mjenjaju.
ok, my bed, prije nek bubnem, bum provjeril
Ma ne možeš naći novu za 1200-1300, to je cijena rabljene 6mj i više
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Dosta teško ćeš je naći. Ili su već prodane (ako zoveš po Oglasima) ili su lockane (ima i toga).
Ako si T-Mobile korisnik, uzmi je u njihovoj ponudi.
U Mobisa je tri soma što mi je fakat previše!
u sjeckom T-u je nema i nece je ni biti..provjereno
ja sam htejo uzeti i nemaaa(
zvao sam Zg i kratko i jasno: sorry u Os je nece biti...
na crno je 220 euricha
no cuo sam da znaju biti dosta usporene zbog odkodiranja..pa ne znam..koliko je sve to istina....
RoBee
Bookmarks