Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 19 od 19

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muras, to je vjerojatno virtualna memorija, ako si prije optimizirao komp sa nekim tweekerima, sad je ocito prosirivao virtualnu memoriju...

a ipavli, otisao ti je boot sector, i evo kako stoji stvar, dok je disk ukljucen, i dok na njega nesti pises, on radi normalno, kad ga ugasis, vjerojatno se pomična "kazaljka" sa glavom usjedne bar 1/10 milimetra na dalje mjesto od defaultne i kad se hdd upali, onda kazaljka automatski pravi određeni hod da bi došla do informacije di započinje čitanje određenog filea koji je potreban za boot... naravno, ako je pomaknuta za 1/10 mm očitat če fileove koji se nalaze bar jedno 100MB ispred i ako je HDD pisan brisan, na tom mjestu može biti bilo što i jednostavno će pročitati i ubaciti u RAM toliku količinu beskorisnih podataka te ih ram neće moći sa čime usporediti i restartat će komp...

Nažalost nemožeš ništa, osim da probaš Formatirati hdd, ali ne koristiti NTFS, niti FAT32, već običan FAT i biti sretan sa 5GB HDDom...

DODATAK:
    Eventulano probaj sa nekim Linux particijama..., odnesi HDD kod prijatelja, inst. partition magic, napravi linux particije i prijeđi na novi OS...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Sony Xperia S
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    11.462
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.462, Nivo: 25
    Bodovi: 11.462, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 2,0%
    Ukupna aktivnost: 2,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nema ga više... danas sam ga uštekal i upalil komp i samo vidim kak mali oblačič dima ide u zrak... neznam kak da ti objasnim... ja sam njega prije toga kaj je prešel, otvoril i on je onaj dio kaj očitava samo mical gore, dolje, a disk se vrtel... ništ nisam diral unutra i po čipu sam sam otvoril, priključil, pogledal, i ode... a sad mu više nema pomoći

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Formatiranje hard diska
    By cyber in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 24-06-2005, 16:28

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove