Slazem se kriv sam . Sta je je . Izzivcirao me neko ko je unistio ono za sta sam se trudio da drugi mogu dobiti .
Pozdrav
Slazem se kriv sam . Sta je je . Izzivcirao me neko ko je unistio ono za sta sam se trudio da drugi mogu dobiti .
Pozdrav
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
potpuno te razumijem, ali ovdje se jednostavno držimo pravila, na dobrobit svih...a pravila su za sve ista uz neke tolerancije prema onima koji unapređuju forum, ali nekad naprave nešto "ilegalno"Izvorno postao cook22
u ovom slučaju mi je žao jer znam da si se trudio oko toga, ali uvijek se nađe netko tko voli napakostit drugima.
to je mana ideje uploada na gmail....
pozdrav
Pravila su tu da se postuju . I ban je na mjestu i u potpunosti se slazem s njim .... cak da je i duzi ! Svjesno sam poslao onoga koji je to napravio i za to je ok da sam dobio po nosu . Jedino mi je zao sto neznam ko je to napravio .
Ugl takvi likovi mi se gade i uopce nisu kolegijalni niti su OK . Steta kaj takvih ljudi ima .
Ugl zalosno je uopce kako je to neko mogao napraviti .
Pozdrav
Ban je 1000000% na mjestu . Netreba raditi razliku medju clanovima . To je jedan od nacina da su korisnici - forumasi mirni i da nema nevolja . Ja sam napravio zez koji sam napravio i za to sam primjereno kaznjen !
mislim da bi i ja reagirao isto ko cook22. U obrazloženju stoji da je vrijeđao ali ne stoji koga. mislim da je ban bez razloga.
dobar grah daleko se čuje
ja ne znam na kaj se vi žalite, pa on nije bannan![]()
dobro si to zamjetio...Izvorno postao kinfa
vidjet ćemo što će zappan odlučit, ja sam se samo držao one;svima jednako
ja u onom threadu nisam vidio psovke, vjerojatno zato što je post editiran, pa nemam po čemu suditi.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ah, da editirao ga je kasnije, tako da je sad to igra mačke i miša, a ionako ne bih ni tražio zadovoljštinu ponajprije jer cijenim njegov rad, no kako sam napisao, pravila vrijede isto za sve, uz jasno neke otegotne ili olakotne okolnosti ovisno o radu člana na forumu.Izvorno postao whiteboy
mislim da možemo zatvorit ovo...
Da psovku sam djelomicno iz editirao tako da ipak ne narusuje forum . A da opet svi mogu skuziti kakva je psovka bila . (zenski spolni organ). = XXXXX
Pozdrav