imam broj pa se javim![]()
evo prilike i poziva zadranima da se okupimo na malom druženju u zadru... ja noćas, tj. ujutro idem za zadar i na sali na feštu, a nakon toga sam par dana u zadru prije ethnoambient festivala u solinu. pa bi bilo lijepo da se skupimo ono malo zadrana na forumu i uživo negdje..
predlažem sali feštu sutra pa lumpamo, tamo će bit nešto ekipe iz KSET-a, nešto ljudi iz zadra kaj znam i puuuno ljudi kaj ne znam. ili predlažem zadar ponedjeljak popodne recimo negdje nekad neki birc. ili oboje
kontaktirat ću trtimira i eriku s kontaktom, plz vas dvoje koordinirajte ovdje ako je još netko u blizini pa se javi, nekakvo vrijeme i mjesto smislite i dogovorite. ja ću probat dr. whiteboya dovesti, zato nemojte pak prekasno u ponedjeljak, on putuje za zagreb u neko doba, ako bude ok vrijeme u ponedjeljak (ak ne zbriše sutra il u nedjelju). eto, vi se dogovorite, a ja odoh pm-at zadrane. vidimo se nadam se...................![]()
edit: u biti bi se i gog mooožda mogao nać u blizini, i on je na nekoj jadranskoj turneji.. ako budete dobri, možda ugledate i goga![]()
Zadnji uredio zappan : 06-08-2005 u 00:17
imam broj pa se javim![]()
maraschino - PTICICA
nažalost ja sam zgibao u nedjelju... sad sam u ZG
i baš mi je žao što nisam mogao malo duže ostati, a zappanu i stipi sori kaj nisam ni na kavu s njima otišao, dečki imatekad se vidimo...
Kad smo kod Zadra, koji se bio u nekom threadu spominjao (Erika) moram reći da me u kratkom vremenu koliko sam se po njemu stigao prošetati i provozati oduševio! Odnosno to se odnosi na staru jezgru i šetalište, te stara zgrada sveučilišta. Stvarno mi je taj stari dio prekrasan!! I morske orgulje sam poslušao, zakon!
Novi dio mi se, naravno, ne sviđa, ali to je tako u gotovo svim našim gradovima, pogotovo se to odnosi na ružne sive zgrade, "nebodere". Ti "neboderi" ga također "uništavaju" kad ga gledam s mora, ili nekog od otoka preko puta... ali stari dio... mmma zakon!
A što se tiće otoka Ugljana i svih mjestašca na tom otoku (sva sam ih obišao) - katastrofa. Jedino mi se Kukljica svidjela, ali na cijelom otoku nisam pronašao plaže koja bi se dala usporediti s nekom od Lošinjskih na koje sam navikao, a o ostsalim mjestima na otoku da i ne govorim... bez uvrede ikome, naravno, to je samo moje (i mojih frendova) viđenje ovog dotičnog otoka.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Šta niste malo ranije to organizirali dok sam na moru
ehhhhh i ja brisnula na godisnji,,,a nisam doma(((
@whiteboy
Ugljan je na zalost prenapucen, vise bas i nemas osjecaj da si na otoku...
Trebao si otici na Dugi otok - da ja na bi previse hvalio, druge godine odi sam![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks