Nemogu igrat u mreži (piše mi connecting to lobby). Moram se spojit na internet i tek onda igrat. Da li postoji kakav patch??
Nemogu igrat u mreži (piše mi connecting to lobby). Moram se spojit na internet i tek onda igrat. Da li postoji kakav patch??
JA mislim da postoji...Odi na google ili astalavistu i potraži...
da bi igro na mrezi moras se spojit na internet, a da igras offline ne moras se spojitIzvorno postao Snake
![]()
.....cute but psycho.....
Nije to. Imam switch i preko toga kad idemo ja i frendovi igrat piše conecting to lobby i tako samo čekamo i niš se ne pojavi. Možemo se samo spojit na net i igrat. Zna li netko kako da to riješimo i igramo?
tak je meni i preko bt-a
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Ja bi igro ali ne znam sta trebam napravit. pomozi.Izvorno postao Snake
![]()
treba imati original igru, ako nemate.
I koristite program hamachi.
Skinite ga na http://www.hamachi.cc
btw: ja bi igra ali trenutno nemam cd za igru, pa kad dobijem javim.
Jeli ima neki patch da mogu brz cd-a igrat?
ma ne.....
Ljudi, ja sam to složio i na nfsu2, a malo teže i na most wantedu...
Ovak, sad ću ti reći za most wanted, jer se baš i ne sjećam na nfsu2....
Imaš u igri file server.cfg
Otvoriš i onda...
LAN trothle staviš na 1000
Imaš tri ip-a
Drugi i treći staviš od pristupne točke....
Npr. ja imam ap koji ima 192.168.0.10
To moraju svi imati na svojim kompovima tak, i naravno ip-vi mreže moraju biti statični, nepromjenjivi...
A sad, onaj trust, to je inače podmaska mreže i po defaultu je 255.255.255.000
To svi ostave isto osim onoga koji diže server
on ima 255.255.255.255
E sad, to je za mw i radi, mi se igramo, ne...
A sad za nfsu2 nisam siguran više kak ide, tak da...
Siguran sam da se mijenja u server.cfg e sad.... jako je slično....
Imaš ga googleu, napiši "need for speed most wanted lan problem" i našel ti bude jednu temu s istom problemom ali za most wanted....
Imaš kojekakvih objašnjenja, meni ni jedno nije radilo, pa sad eksperimentirao i skužil sam...
Možda tebi neko bude za nfsu2...
Sretno!!!
jel moze netko pojasniti kako to izgleda na NFSU2??
Ili da netko potvrdi da ovo sa NFSMW radi i na NFSU2![]()
izbaci server.cfg na desktop a onaj u folderu igrae namisti kao na most wantedu pa kemijaj a ako ne bude radilo samo vrati onaj stari koji je na desktopu, dakle igraj se malo s tim!
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
Bookmarks