Vec spomenuh...
Zato odes recimo u Ipercoop, tamo uvoze mobitele bez HR menija, dakle sasvim drugi dobavljaci. Ne samo za motorolu...
Vec spomenuh...
Zato odes recimo u Ipercoop, tamo uvoze mobitele bez HR menija, dakle sasvim drugi dobavljaci. Ne samo za motorolu...
Mali onfo , valjda nitko nece zamjeriti:
Od motorole njemacka ni traga ni glasa . ali zato sam se zalio na t-mobile kod nas i izgleda da ce prije biti nesto od toga , nadam se sto prije .
ma zalit se mozemo kome hocemo..ovi u motoroli su stvarno zivi uzas i ne farbaju nikog ni 5% kad brojis lovu i dajes dobar si a dok trazis nest od njih ko te j***!!! Nokija mi je bila na popravku max tjedan dana siemens max tjedan a moto nije ni cudno ak je 2mj...
Pozdrav!
Evo nakon jucerasnjeg ludog provoda u ram3 podijelio bi sa vama svoju "srecu"
citali ste svi o mojim problemima sa v550 (za one koji nisu ukratko:brejka se nemoze sejvat slike i filmove bez obzira na memoriju,bijeli ekran....itd) jucer sam nakom tocno tjedan dana po 2 put otiso po svoj mobitel i kad mi ga je tip davao pito sam ga u cemu je bio problem i kaj su radili sa njim,a na to ce on da su samo mu upucali novi softver.Ja sam naravno popizdio jer su mu i prvi put ukucali softver pa je bio isti drek.I jos se dvoumim da li da ga uopce uzmem,jer moram priznat nisam neki expert ali to mi je isto ko npr.da na pokvareni hard stavljam windowse misleci da ce to rijesit problem.I ajde ja ga uzmem potpisem i udjem u auto.Sjedim ja i ajde rekoh idem ga isprobat,stavim karticu i pokusam ga upalit kad ono uopce ne reagira![]()
palim ga ja oko 4 puta vadim bateriju reko mozda nesto nisam dobro slozio,dam curi da ga proba upalit..i naravno nista.upadam ja unutra i dajem ga onoj zeni i zamisli cuda ona ga nemoze upalit.i kaze mi da je baterija prazna.na ovo sam se pokido od smjeha i onda sam ja njoj iso objasnjavat da taman da i je prazna treba davat znakove zivota.ona ga spoji na struju i nece punit.I sada ga ona oce odnjet opet dole ovima.Ja sam tak popizdio i reko sam joj
da ga necu natrag nego da ocu novi.ona se pocne izmotavat da trebam neki zahtjev pisat lolcina i da mi neki skoro toaletni papir da napisem zahtjev.ja naravno trazim medjuvremenu sefa ali je on naravno na sastanku.tad sam vec bio jedno sat vremena u servisu.I zacudo dodje sef i onak bahato serivski upada (ko u saloon) i pita skoro pa kaje kaj oces.I on se meni pravda da je normalno da on ne pali iz par puta a nato sam ja fakat vec osto paf.Nakon sat i pol vremena i![]()
![]()
ja samo kazem da cu ici do kraja i da ocu novi mobitel.vidio je valjda da sam uporan i dofuro mi covjek novi mob.Naravno da sam ga detaljno pregledo (ima naljepnice na oba ekrana.pozive i tako.....)upisali su serijski broj na novu garanciju i nakon 1 sat i 45 minuta sam otiso.Da ne kazem da smo se doslovno cura i ja sa njima borili cijelo to vrijeme.Dok su nas svi samo odjebavali...da stvar bude bolja niko nije bio na nasoj strani.E da i nova v550 ima malo slicku vodafone ispod vanjskog ekrana.Ali taman da ima i naljepnicu 3 sa 3 ne bi se zalio...
Sori ako sam vas zadavio ovime ali jednostavno sam to morao podijeliti sa vama.
MAlo jos detalja znam da ce neke zanimat:
Flex verzija:SE7479AXXQ506F
S/W Version:R376_G_OE.66.OER
Pozdrav![]()
Tužno je to kad se moras sat vremena derat da bi nešto postigao. Sramota za Motorolu što ima takvog zastupnika!Izvorno postao hrcko
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo cu reci da je najbolje da se mi sami brinemo za svoje motorole. O tome kakav je softver i kakav mobitel se prodaje ovdje kod ... To je jednostavno BALKAN i uvijek ce ostati...
Planiram za par dana kupiti L7, pa me zanima gdje mogu kupiti slušalice za nju u Osijeku, naravno stereo., to mi je bas bitno i ako ih ne nađem neću ni kupiti mob.
Mislim da moje pitanje spada u ovu temu,ako ne ispričavam se.
Dakle može li mi netko reći gdje se točno u Martićevoj ulici u Zagrebu nalazi Motorola Dream shop(RAM3),koji broj??
Hvala!
neznam koji broj ali samo ides od importanea prema maricevoj i tamo ti ravno velikim slovima pise panasonic shop...i iza tog ti je mali ram3...nije tesko naci..:-D...Izvorno postao Siemens
A stranica im je u izradi već pol godine...
- Red-Gsm.net -
To vam sve govori kakav je RAM3 zastupnik....Ozbiljnost???Izvorno postao mulder
![]()
Ok,thanks.To me zanimalo na kojoj je strani da ne lutam bez veze.Izvorno postao bubyx
Bookmarks