jedino kaj mi je dobro je 2meg pixel camera!!
Nazalost za sada samo na engleskom jeziku. Ne mogu postati ovdje jer ima dosta slika i tablica pa pogledajte sve na http://www.gsm-java.com/reviews/Free...-Review-Guide/ .
Nisam stigao prevesti na Hrvatski.
Pozdrav !
Forumaš godine :)
jedino kaj mi je dobro je 2meg pixel camera!!
Rođak mi ga ima držao sam ga u ruci slikao s njim slušao muziku i moram reć da je dobar kvaliteta slike je odlična samo da je napravio revoluciju i stavio optički zoom bio bi savršen
...ali nije.![]()
Ne mogu sve stavljati, a samim time i povecavati cijenu.
Nesto se mora ostaviti za nadolazece modele !
Dobra recenzija. Svaka čast!
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Hvala...
napokon sam našao mob kaj ima SVE. barem mislim. još me samo zanima dali je zaslon živih boja, kao na samsungima i motorolama, dali ima speaker phone, dali mu je dovoljno glasan zvučnik, pogotovo pri mp3u(npr. kao na d500, on ima fakat dobar zvučnik) te da li je brz. ne mislim da baš uvijek odmah istog trena odreagira, znam da je u nekim aplikacijama to gotovo nemoguće nego samo da nije spor. pogotovo me "brine" ova glasnoća zvučnika i sporost, jer u mnogim, tj. gotovo svim revievima spominju te dvije stvari, sporost mi možda i ne smeta tak ali ako je slab i tih zvučnik onda odustajem....
Zadnji uredio Gogor : 17-08-2005 u 00:25
@ gogor
evo bas sam jucer uzeo d750 i mogu ti reci da nije uopce spor.
kaj se tice zvucnika
dok slusas radio je odlican, mp3 svira bez greske i mozes ga u equalizeru navinut do kraja i dosta je glasan. imo d500 tako da znam kaj je glasno.
a kad ti svira melodije je skroz glasan ako svira mp3 a ako je midi onda je srednje
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
u razgovoru,tj. prijem mi je d500 imao bolji....
Bookmarks