Evo moje pitanje je vrlo jednostavno. Naime nabavio bih (po mogučnosti) novi mpx 220 pa me zanima gdje ga mogu nači i po kojoj cijeni. Kolika je objektivna cijena ovog moba danas?
Unaprijed Hvala
EDIT: prebačeno u odgovarajuću sekciju
Evo moje pitanje je vrlo jednostavno. Naime nabavio bih (po mogučnosti) novi mpx 220 pa me zanima gdje ga mogu nači i po kojoj cijeni. Kolika je objektivna cijena ovog moba danas?
Unaprijed Hvala
EDIT: prebačeno u odgovarajuću sekciju
Zadnji uredio Inovator : 08-07-2006 u 00:06
Moto MPx220-Ve-mil=1.724 kuna
Kaj se isplati dati toliko za takav mob?Izvorno postao mobitelash
![]()
ja sam za svoju dao 1400 al bi dao i 2000 jer je mob bolestan, pogotovo sa karticomIzvorno postao Hennessy
Samsung D900 Ultra Edition 12.9 + Micro SD 1 GB
Je ... za cijenu od 1400 kn (kupio sam je prije oko mjesec dana u Importanneu kod Glavnog kolodvora u ZG) nudi jako puno.Izvorno postao $DJ DYX$
Od walkman mogućnosti, hrpe programa, mogućnosti podešavanja, spajanje na net je brže nego na i jednom drugom mobitelu kojeg sam imao... itd.
Jedino što u odnosu na mpx200 nije poboljšano, a ja sam se nadao da je jest pretraživanje u kontaktima.
1400...super. Jel se mozda sjećaš imena dućana ili di je točno. Ajd plzz probaj se sjetit.Izvorno postao Mad Scientist
Thx!
nikako nije puno dati tu lovu za taj mob,odlična je kvaliteta izrade,jako je brz,lijepo izgleda,glasan,w03 platforma,jedino šta mu multimedija zaostaje za ostalim mobovima(snimanje,slikanje)
Bookmarks