Konačno su u RAM 3 stigle Motorole MPx220. Cijena im je 3.100 kuna. Moguće je kupiti samo verziju u srebrnoj boji.
Konačno su u RAM 3 stigle Motorole MPx220. Cijena im je 3.100 kuna. Moguće je kupiti samo verziju u srebrnoj boji.
S obzirom da je riječ o modelu starijem od godinu dana cijena je prevelika
Naši ga uvijek pretjeraju sa cjenama. Kao olfo "nov" proizvod pa zato i cijena mora biti paprena. To je cca 400,00 eura ili 500,00 US$ šta je previše je previše.![]()
I meni se to čini previše, samo nisam išao gledati u oglas koliko se kreću cijene...
Cijena u Trstu EUR=399
Napokon je stigla Mpx220 u RAM,cijena mu je dosta skupa,bude pao za nekoliko mjeseci,namjeravam ga kupit i budem!
VELIKIsvima sa mora iz Senja
U Trstu kažeš 399,00 eurića minus PDV od nekih 20% ili 78eura i eto već si na 320 eura što nije beznačajno.
Marko.![]()
Opa. U Bozisu (ili kako se već piše) mu je cijena 3.000 kuna - znači niža za 100 kn. Do Nove godine će mu sigurno cijena značajnije pasti. A na kraju će vjerovatno koštati koliko i mpx200.
U mediamarktu u Austriji sa 512 sD je cifta 335E
pa racunajte
I u Srbiji je 280e www.mobilnisvet.comIzvorno postao mpx-200
wow, wow tu pise 160 eurića.Izvorno postao ziksy
Pogledaj http://www.mobilnisvet.com/mobilni/341/Motorola/MPx220
Evo moje pitanje je vrlo jednostavno. Naime nabavio bih (po mogučnosti) novi mpx 220 pa me zanima gdje ga mogu nači i po kojoj cijeni. Kolika je objektivna cijena ovog moba danas?
Unaprijed Hvala
EDIT: prebačeno u odgovarajuću sekciju
Zadnji uredio Inovator : 08-07-2006 u 00:06
Moto MPx220-Ve-mil=1.724 kuna
Kaj se isplati dati toliko za takav mob?Izvorno postao mobitelash
![]()
ja sam za svoju dao 1400 al bi dao i 2000 jer je mob bolestan, pogotovo sa karticomIzvorno postao Hennessy
Samsung D900 Ultra Edition 12.9 + Micro SD 1 GB
Je ... za cijenu od 1400 kn (kupio sam je prije oko mjesec dana u Importanneu kod Glavnog kolodvora u ZG) nudi jako puno.Izvorno postao $DJ DYX$
Od walkman mogućnosti, hrpe programa, mogućnosti podešavanja, spajanje na net je brže nego na i jednom drugom mobitelu kojeg sam imao... itd.
Jedino što u odnosu na mpx200 nije poboljšano, a ja sam se nadao da je jest pretraživanje u kontaktima.
pa imas i u ve milu za 1724 kn...![]()
u majke ti, u hg spotu je 1800 nova, lolIzvorno postao takozvani
![]()
Samsung D900 Ultra Edition 12.9 + Micro SD 1 GB
to je stara cijena,dok je tek pojavio model....
imate u gracu je prije 6mj bio 150E u metrou
Bookmarks