uzela ju moja frendica(ali netako)i baš sam razočarana.Slabo se čuje,nema bt,a ic samo za komp.Nije mi nešto!!:bunny:
t-com u novoj ponudi nudi nokiu 6610i za samo 1 kunu ako se uzme tarifa 300
tarifa se može promijeniti nakon plaćena 4 računa
nude još neku nokiu (zaboravio sam koju) uz uštedu od 1000-2000 kuna, ovisno o tarifi koju uzmete
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
uzela ju moja frendica(ali netako)i baš sam razočarana.Slabo se čuje,nema bt,a ic samo za komp.Nije mi nešto!!:bunny:
a to ti je ono, tolko rashvale taj mobitel i daju ga za kunu, a masa rul to popuši i tak popuši mob bezveze
ja sam svoj mob nosio na popravak u sony, pa je frajer komentirao kolko im rulje donosi t630 koji su se prodavali za 1 kn
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
...pa kad t-mobile uzima sve one mobitele na veliko koji se nisu prodali i onda ih nudi tako za male novce...a ko ima sreću, dobit će kak-tak dobar mob...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da, ova druga nokia je 6230i, a uz to nude neke svoje licencirane programe kao što je kontrola struje preko mobitela, itd
Uglavnom,imaju povoljniju ponudu nego VIP.Jučer sam gledao,a u T-HT dučanu se i uvjerio,još nude Nokiu 3650.Pa čak negdje se može naći i 7650.![]()
VIP se brzo riješi svih zastarjelih modela.
A,ovo 6610i,pa tko to uzima?Taj mobitel je bio star kad se pojavio-nepotpun MMS,nema snimanje glasom,nestabilan(frend mi ga ima,nekoliko puta se smrznuo,pa ne može uspostaviti vezu,a ima signala...).
Rekao sam,kad se 6680 bude nudila za 1 kunicu,uzimam ih 10.Do tada kalkuliram i uzimam ono što procijenim da vrijedi dati određenu cifru.
...da,baš će netko uzet 3650, il još bolje 7650 za 2500kn... pa oni uopće ne smanjuju cijene tim modelima, već 2 godine imaju istu cijenu...Izvorno postao mobyy
ma istina,frendu,ali oni ih IMAJU. sigurno ima onih što vole svoje mobove.ja nisam takav,danas jedno,sutra drugo...
pazi,niti mobis više ne nudi 7650.
...da, imaju ih, ali za koju CIJENU - na to mislim...samo će budala nasjesti na to, bez obzira što ih oni jedini imaju... al to je sad offtopic pa nećemo više o tome...Izvorno postao Mobyy
Evo mi je za oko zapela Motorola E398.Nekakav ybeni mob,jer mu cijena dosta dobro stoji u zadnjih godinu dana.S tarifom 60,imam ga za 1100kn.Samo mi se ne sviđa ova tipka za WAP.I na dnu ogroman logo T-mobilea.
Sliči na one kineske igračkice s placa.Ali frend mi ima ne zaključanu 398.Pa to je ludilo od moba!!!
i tarifa se može mijenjati samo prema gore dok si vezan ugovorom![]()
Ma,pošteno!
Malo sutra.
Izvorno postao ianbhr
ak uzmes nokiju 6610 ili kak se već zove za 1 kn u tarifi 300 pise da mozes snizit tarifu nakon 4 plaćena mjesećna računa
da, to je istinaIzvorno postao dj_velja
Sve mi se više sviđa SE D750i, ali postajem skeptičan zbog T-mobileovog softvera. Samo mi treba da mi nakon mjesec dana završi na servisu i da mi se svako malo javljaju neki bugovi. Nekako mi je prejeftin... 1800 kn u Tarifi 150.
...ma sav taj brandirani sw na mobovima je s*anje...ja sad čekam da nabavim kabel pa da se riješim ovog hebenog vodafona iz s65...
Bookmarks