Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 54

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    galaxy s9
    Operater
    Tele 2
    Godina
    43
    Bodovi
    18.034
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.034, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svaka čast ekipa..a onom srbinu što mi dao crvenu reputaciju..nabijem ga na slovo K!
    mama ti sestra!

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao FaberOSK
    Svaka čast ekipa..a onom srbinu što mi dao crvenu reputaciju..nabijem ga na slovo K!
    Ne uzrujavaj se zbog toga... kaj bi ja trebal reć kolko crvenih imam do sad zbog politike i nogometnih tema.
    To su sve miševi.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    galaxy s9
    Operater
    Tele 2
    Godina
    43
    Bodovi
    18.034
    Nivo
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao member
    Ne uzrujavaj se zbog toga... kaj bi ja trebal reć kolko crvenih imam do sad zbog politike i nogometnih tema.
    To su sve miševi.
    ama ljutilo me zato što je ovo hrvatski forum a zbog moje izjave za najveći dan..dan pobjede u našoj novijoj povijesti ja dobijem ono čudo i to ne potpisano.....da mi je znat ko je...ama srbin kom bi drugom smetalo......

Uglavnom to veče sam proveo do jaja! ma napili se ko mali majmuni...na nekoliko mjesta smo pošli bilo je do jaja štobsmo ono rekli
    mama ti sestra!

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2004
    Mobitel
    Nokia 6610,6600,6500slide
    Operater
    Mobtel,MTS!!!
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao member
    To su sve miševi.
    Momci,ako kojim slucajem mislite na mene (jer jedini ne krijem da sam iz Srbije),slobodno mozete proveriti kod moderatora ili koga vec ko ima kontrolu nad reputacijama.Ja nikome ne dajem negativne reputacije,a i kada se ne slazem sa necijim misljenjem vise to volim javno napisati.
    Meni je samo zao,sto sam stekao utisak da je vecina vas odgojena da mrzi... ali,ne zameram vam,jer to nije do vas vec do vasih roditelja.Valjda ce nove generacije izmeniti nesto po tom pitanju... Faber,vidim da ovde velicas neke vase uspehe i lupas se u grudi,a pre nekoliko si kukao kako nisi imao muda ici na moto-skup u Crnu Goru.... pa ne bi te niko pojeo,odmah cu ti reci da je bilo dosta ekipa i na skupovima u Srbiji i iz Slovenije i Pule,Bjelovara... dlaka sa glave im nije falila... momci se vracaju kuci prepuni utisaka... ali ti likovi su prvo u glavi raskrstili sami sa sobom... oni u sebi ne nose mrznju,vec ljubav i to najvise ka motorima,slobodi,uzivanju.... i pozdravljam sve te momke koji su bili na skupovima.... a vi ostali,kad razbijete te vase komplekse,uvek ste dobrodosli!!!!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Feb 2005
    Mobitel
    Nokia 6600
    Operater
    VIP
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pinocio
    Meni je samo zao,sto sam stekao utisak da je vecina vas odgojena da mrzi... ali,ne zameram vam,jer to nije do vas vec do vasih roditelja.Valjda ce nove generacije izmeniti nesto po tom pitanju...
    Ja sam 90 godište i ne mrzim ni srbe ni nikoga ! Meni su oni ljudi kao i svi drugi... ima u našem godištu još par dečkiju koji imaju usađeno to da vas mrze ali rijetko se to nađe...barem kod nas u Rijeci...

I nabijem na ono sa slovom K onog tko mi za ovo sada da negativnu reputaciju !
    Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
    all you need is one place: http://www.rohitab.com

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Kakve akcije očekujete od operatera za Uskrs???
    By sms freak in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 26
    Posljednji post: 28-04-2003, 16:42

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove