Svaka čast ekipa..a onom srbinu što mi dao crvenu reputaciju..nabijem ga na slovo K!
Svaka čast ekipa..a onom srbinu što mi dao crvenu reputaciju..nabijem ga na slovo K!
mama ti sestra!
Ne uzrujavaj se zbog toga... kaj bi ja trebal reć kolko crvenih imam do sad zbog politike i nogometnih tema.Izvorno postao FaberOSK
![]()
To su sve miševi.
ama ljutilo me zato što je ovo hrvatski forum a zbog moje izjave za najveći dan..dan pobjede u našoj novijoj povijesti ja dobijem ono čudo i to ne potpisano.....da mi je znat ko je...ama srbin kom bi drugom smetalo......Izvorno postao member
![]()
Uglavnom to veče sam proveo do jaja! ma napili se ko mali majmuni...na nekoliko mjesta smo pošli bilo je do jaja štobsmo ono rekli![]()
![]()
mama ti sestra!
Momci,ako kojim slucajem mislite na mene (jer jedini ne krijem da sam iz Srbije),slobodno mozete proveriti kod moderatora ili koga vec ko ima kontrolu nad reputacijama.Ja nikome ne dajem negativne reputacije,a i kada se ne slazem sa necijim misljenjem vise to volim javno napisati.Izvorno postao member
Meni je samo zao,sto sam stekao utisak da je vecina vas odgojena da mrzi... ali,ne zameram vam,jer to nije do vas vec do vasih roditelja.Valjda ce nove generacije izmeniti nesto po tom pitanju... Faber,vidim da ovde velicas neke vase uspehe i lupas se u grudi,a pre nekoliko si kukao kako nisi imao muda ici na moto-skup u Crnu Goru.... pa ne bi te niko pojeo,odmah cu ti reci da je bilo dosta ekipa i na skupovima u Srbiji i iz Slovenije i Pule,Bjelovara... dlaka sa glave im nije falila... momci se vracaju kuci prepuni utisaka... ali ti likovi su prvo u glavi raskrstili sami sa sobom... oni u sebi ne nose mrznju,vec ljubav i to najvise ka motorima,slobodi,uzivanju.... i pozdravljam sve te momke koji su bili na skupovima.... a vi ostali,kad razbijete te vase komplekse,uvek ste dobrodosli!!!!![]()
Ja sam 90 godište i ne mrzim ni srbe ni nikoga ! Meni su oni ljudi kao i svi drugi... ima u našem godištu još par dečkiju koji imaju usađeno to da vas mrze ali rijetko se to nađe...barem kod nas u Rijeci...Izvorno postao Pinocio
I nabijem na ono sa slovom K onog tko mi za ovo sada da negativnu reputaciju !![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Bookmarks