lijepo rečeno!!
Sada mislim na to i bas sam gledao snimke vukovara i poginulih civila i suza mi je bial u oku , morao sam otici na zrak. da ja osjecam strasan ponos na Hrvate i mislim da ne bih mogao zivjeti nigdje drugdje nego u hrvatskoj. Taj ponos u srce me dira. Toliko jako da mi osjecaji pucaju. To sto je nasa vojska napravila u ratu mislim da je neponovljivo. zato se molimo da se ovo zlo ne ponovi jer tko zna sto bi se dogodilo.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
lijepo rečeno!!
hvala ali za moje razmisljanje vrlo je zasluzan moj tata. on mi je uvijek govorio kakva su se sranja desavala i ispunjavao me ponosom i ucio me kakav trebam biti . on je bio u ratu od pocetka pa do kraja tj. punih 6 godina. znas kako mi je bilo kad sam ga vidjao samo oko dva dana na mjesec a nekad nijedan.njemu nije bilo sila ici na bojiste imao je kod kuce zenu i djete ali je isao. njegvi postupci me ispunjavaju ponosom i ima jos mnogo takvih slucajeva. zato ga ja volim i on je rodio taj ponos u meni.
Danijel..morali su ići.....oni koji nisu vratili su se sad iz inozemstva..ali oni koji su imali muda i vjerovali kao moja oba roditelja su se vratili....a što imam sad? imam da mi je stari invalid a obečan stan od gardijske brigade nismo dobili,a šupci koji su se bogatili za vrijeme rata ili pobjegli u inozemstvu a mogli su se borit sad imaju nešto 8(
strašno je to znaš!strašno je svega se sjetit ali eto ne treba se sjećat stalno toga ali barem eto na sutrašnji dan
mama ti sestra!
Ma mogu ti rec da se slazem sa tobom. No jebes svakakva materijalna dobra ako ti znas da si bjezao kad je trebalo stati pred vrata domovine. jebes novac ako te ljudi ne postuju. ja znam da ima ljudi kojima je jako tesko zbog tog jebenog rata ali bar mogu rec da su ponosni na sebe i narod svoj. A meni ti je najveca nagrada kada kazem nekom "moj je tata branio hrvatsku i osigurao mi siguran dom i buducnost". ah. tesko je to, pogotovo kad vidim nekog covjeka bez noge prosi na nekom mjestu a ljudi prolaze oko njega kao da je kamen. Posljedice ce se jos dugo osjetiti.znas kako me boli kad vidim tatuda ga noga boli i da se sve grci od boli.srce mi puca. No moramo dalje punim snagama i ostaviti proslost iza sebe ma koliko nam tesko bilo. moramo pokazati jos jednom da smo jak i hrabar narod oduvijek.
svaka čast, no nažalost bol i jest u tome što rat nije osigurao onakvu budućnost kakva se tražila, već samo plodno tlo za određene grupacije ljudi koji se sad na račun zakona kapitalizma mogu bogatiti bez ikakvih valjanih pitanja. a mi smo takvog mentaliteta da bi htjeli da se država brine o nama (socijalizam), a opet bi htjeli neki proeuropski model života, a to ne ide.Izvorno postao danijel_13
što se prošlosti tiče, ako su francuzi i britanci preboljeli svoju, onda mi zbilja nemamo o čemu pričat. poštovanje ostaje, ali na pristojan način, jer se nekim stvarima na sve to bacaju mračne mrlje.
da znam i zato ispada da su ljudi ginuli nizasto .da su svoju krv pustili nizasto. sve ja to kuzim i znam da sve branitelje to boli. najbolje je zaboraviti i moliti se da se opet ne spusti takva "gusta magla".
Šteta za sve žrtve koje su pale ostalo no coment ovo se nije trebalo dogodit i gotovo
kOJE S ENIJE TREBALO DOGODIT? RAT? TO RECI BRAĆI SRBIMA.I "šteta za sve žrtve" kakve sve? samo naših žrtava mi je žao i večeras idem odat počast njima....a srbima nema milosti! Trebali ste vidit program na Vinkovačkoj televiziji...lica koji su ubijali civile u Slavoniji..izvlačili ih iz kuća i brutalno ubijali(SLAVONIJA I PRAVI SLAVONCI IM NIKAD TO NEĆE OPROSTIT!)I KASNIJE iste face na ovim traktorima(gore imaš prioloženu sliku bjega četnika i njihovih obiteljiIzvorno postao Hacker
Nismo mi počeli..htjeli smo svoje....uglavnom
čestitam vam DAN POBJEDE!
Nije se ginulo ni zašto što nije svetinja....naša zemlja i naš narod...nezavisnost..slobodu....i još puno topga.
A asd kako se živi? mislite da je meni super što sam iz osijeka se morao odselit tu Bogu iza tregera??? a zašto? zbog srba!koji su razorili grad tvornice....čitav grad je ukurcu zbog rata što je bio tamo samo mnogi purgeri šta su bili tamo gore di9 su pale 50 granata možda ako i toliko takvi ni ne znaju što je Slavonija...
Hvala Bogu što je Glavaš došo! nije mi ni on OK zbog mnogih stvari ali je puno puno ispravniji od onih što su bili....
I ovaj dan nemojte uplitat politiku!
samo vam čestitam dan pobjede i sjetite se naših boraca!oni su imali muda i borili se..nisu bili po Švabiji i šta ti ja znam digod dalje....ui zato zaslužuju da ih se sjeti! ma spomenike da se dižu!
Zadnji uredio FaberOSK : 05-08-2005 u 17:17
mama ti sestra!
pridružujem se čestitkama
moramo biti skupa kao jedan narod, a ne se šorati zbog mjesta prebivališta
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Kolko je meni poznato puno je purgera bilo na bojišnici a ako gledamo po gradovima, iz zagreba je vjerojatno bilo i najviše tih satnija i odreda koji su branili zemlju. A najviše su patile i strahovale obitelji koje su bile bez muževa i očeva jer se oni u tom trenu bore na drugom kraju zemlje.Izvorno postao FaberOSK
Pa ako neko misli da purgeri neznaju kaj je rat neka...
Znam da misliš samo najbolje ali da se zna, nije stradala samo slavonija. SVI SMO U TOME BILI KO JEDAN, I ZATO DANAS IMAMO HRVATSKU !
PTICO MOJA MLADIH KRILA VISOKO MI LETIŠ TI
MENE ZOVE DOMOVINA SLOBODNA ĆEŠ OSTATI
NE BOJIM SE JA UMRIJETI
ZA SLOBODU I ZA DOM
A kaj se tiče ove gamadi preko - NEMA OPROSTA , NEMA ZABORAVA !
I ako treba opet ćemo biti svi ko jedan!!!Izvorno postao member
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Svaka čast ekipa..a onom srbinu što mi dao crvenu reputaciju..nabijem ga na slovo K!
mama ti sestra!
Ne uzrujavaj se zbog toga... kaj bi ja trebal reć kolko crvenih imam do sad zbog politike i nogometnih tema.Izvorno postao FaberOSK
![]()
To su sve miševi.
ama ljutilo me zato što je ovo hrvatski forum a zbog moje izjave za najveći dan..dan pobjede u našoj novijoj povijesti ja dobijem ono čudo i to ne potpisano.....da mi je znat ko je...ama srbin kom bi drugom smetalo......Izvorno postao member
![]()
Uglavnom to veče sam proveo do jaja! ma napili se ko mali majmuni...na nekoliko mjesta smo pošli bilo je do jaja štobsmo ono rekli![]()
![]()
mama ti sestra!
Momci,ako kojim slucajem mislite na mene (jer jedini ne krijem da sam iz Srbije),slobodno mozete proveriti kod moderatora ili koga vec ko ima kontrolu nad reputacijama.Ja nikome ne dajem negativne reputacije,a i kada se ne slazem sa necijim misljenjem vise to volim javno napisati.Izvorno postao member
Meni je samo zao,sto sam stekao utisak da je vecina vas odgojena da mrzi... ali,ne zameram vam,jer to nije do vas vec do vasih roditelja.Valjda ce nove generacije izmeniti nesto po tom pitanju... Faber,vidim da ovde velicas neke vase uspehe i lupas se u grudi,a pre nekoliko si kukao kako nisi imao muda ici na moto-skup u Crnu Goru.... pa ne bi te niko pojeo,odmah cu ti reci da je bilo dosta ekipa i na skupovima u Srbiji i iz Slovenije i Pule,Bjelovara... dlaka sa glave im nije falila... momci se vracaju kuci prepuni utisaka... ali ti likovi su prvo u glavi raskrstili sami sa sobom... oni u sebi ne nose mrznju,vec ljubav i to najvise ka motorima,slobodi,uzivanju.... i pozdravljam sve te momke koji su bili na skupovima.... a vi ostali,kad razbijete te vase komplekse,uvek ste dobrodosli!!!!![]()
Pinokjo! objasnio sam ti zašto se bojim ići u SCG....iako sam ja klinac bio ali imam prezime...zar ti nisam objašnjavao?
Iako znam da su oduvik crnjiogorci (pravi ne brđani) više preferirali nas Hrvate nego srbe....pa i sada......mnogi su iz DBKa išli tamo i ljudi su ih častili neminovno! ali ja s ne želim zajebavat
uglavnom ne tražim probleme!
bit će dana iako mislim da mi smo ovdje i nama je mjesto tu a vi ste tamo i nemam šta tražit tamo!
mama ti sestra!
Nisam mislio na tebe Pinokio, neznam zakaj si mene išo citirat maloprije... Nemože jedna osoba stalno stalno istima dijelit rep.
Uh,uh,uh... ala u ovoj recenici ima materijala za razmatranjeIzvorno postao FaberOSK
![]()
Znam da si sve namerno bas pisao (i ovo u zagradi,i veliko-malo slovo...)![]()
Ma da Faber,drz' se ti rvatske,sami ste sebi izgleda dovoljni...![]()
![]()
Ja sam 90 godište i ne mrzim ni srbe ni nikoga ! Meni su oni ljudi kao i svi drugi... ima u našem godištu još par dečkiju koji imaju usađeno to da vas mrze ali rijetko se to nađe...barem kod nas u Rijeci...Izvorno postao Pinocio
I nabijem na ono sa slovom K onog tko mi za ovo sada da negativnu reputaciju !![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
six pack jedna zgodna pijesma...isječak iz njea(i baš pjeva o Jugoslaviji,zato tišu!)." ...jer mi smo sami sebi sasvim dovoljni.."Izvorno postao Pinocio
![]()
i da...namjerno sam napisao![]()
mama ti sestra!
Kreću cimanja.![]()
Ma nisu to cimanja,nego jednostavno... malo nam dosadno,pa eto tako.... opustamo se![]()
mi smo kao dobrodošli u srbiju, a kaj je bilo kad se kolona hrvatskih navijača vraćala iz bugarske ?!
vaša policija je na tom mjestu usporila kako bi napad na naše navijače bio omogućen
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
kad se vidi sav taj rat i osjeti na vlastitoj koži,hočeš nečeš moraš mrziti,možeš se boriti protiv toga ali neće ići,bar u mom slučaju,stojim iza toga ali isto tako nikoga ne opterečujem time,ti izgubljeni životi i sav taj rat i krv se ne smije i neće zaboraviti i oprostiti,nikada...
Bookmarks