malo mi je nejasan taj tvoj post... tj objasnjenje.
da vama nije dost ašto možeš telefon i karticu dobit za 300 kn ili za 199 kn.Izvorno postao Darian
vama treba još i socijalno i ztaž platit uz to, al sam načuo da nešto Tele2 sprma po tom pitanju.
VIP i Tmobalj če se prilagodit vama poslovnim juzerima na prepaidu i omogučit besplatne razgovore, ali samo ako ste uzeli iz ponude SonyEricsson P910 za 0,95 kn. Inače ništa.
tu če zajebat Tele2 i onda će biti sve po starom![]()
dobar grah daleko se čuje
malo mi je nejasan taj tvoj post... tj objasnjenje.
pa to da će Vip i Tmobalj sljedit Tele2. pa di češ više od telefona po 1 kunu kod Tmobalja i kod Vipa za 199 kn na pre paidu. još samo fali zlatni lančič da daju uz telefon.
Bilo bi još boje da daju i kakvu dobru koku uz telefon.![]()
Jedino što bi se značajno moglo dogodit (u slijedećih par godina) da VIP i T-mobajl telefon tipa N90 daju uz pretplatu za nekih 200 € za skuplje pretplate.
Evo recimo u njemačkoj spomenuti mob košta 719 € a u E-plus pretplati 189 €
Ili recimo N6230i za 1 € u jeftinijoj pretplati.Ali to je ipak Njemačka.
Da će ozbiljni mobiteli bit 1 kunu na pre-paidu - ZABORAVITE :bunny:
I to neće biti samo zbog eventualnog nedoatatka konkurencije, nego i zbog veličine tržišta.
nisam ni mislio da ce dijeliti telefone,ali za oko 1000kn ako daju neki dobar,potpisujem!![]()
Ček dis aut Predstava TELE2 završava odlaskom
Ne bih se čudio da se to i dogodi.
Međutim Nacionalove tekstove treba uzeti s rezervom, jer su više puta uhvaćeni u notornoj laži.
Na kraju i sami smo vidjeli da je Tele2 vjerovatno doživljavao Hrvatsku kao banana republiku i da se može meksimalno zajebavat sa zakonom. Mada bih volio da ipak proradi, drago mi je da pravna država konačno pokazuje zube.
Kao što sam već jednom rekao, ne izgledaju da su došli iz Švedske nego iz Burkine Faso
Članak ovog autora nebih uzeo za ozbiljno, jer je kroz svoje članke podržavao drugu firmu koja se natjecala za operatera u HR, dakle onu koja nije mogla dati dokaze o porijeklu novca koji bi se ulagao itd. Plamenko je malo izgorio pa piše svakakve gluposti.Šanse da se oduzme koncesija su miniminimalne, gotovo nikakve. Kroz tekstove kritičnog autora može se primjetiti da nije baš naklonjen Tele2 tako da je ovaj članak čista projekcija njegovog uma.Izvorno postao sms freak
zutom tisku kao sto je Nacional ne treba vjerovati.
pusti ti to... ak ne starta sad pocetkom litopada ja ne znam dal ikad uopce hoce.
Ma kaj bi sad startali? Pa, gdje je reklamna kampanja?
ne znam gdje je, al mozda oni nece ulagat u reklame..to kosta..vis da ni ne ulazi gdje treba a ne u reklame..
mislim pocinje roming s vipom sad... ak ne krenu sad, onda sta, kad ce.. mislim realno gledajuci, ak ne krenu, ja bi im i oduzeo koncesiju, to je totalna glupost...
il iim dat rok do 15.10 u komerijalu ili nek se tornjaju u swedsku..
Gle, reklamna im kampanja treba. I ne samo sad na početku, već i kasnije. Bez toga su osuđeni na propast, mada ni sad nisu daleko od toga. Gdje će ljudi znati da se pojavio treči operater, što nudi, za koje novce...? Mi znamo, a ostalih 99,26% populacije pojma nema. Zato su tu reklame.
Da se nešto događa govori i to da sam danas u Kaštelima uhvatio signal TELE2 (kojega prošli tjedan sigurno nije bilo) - CC 219 NC 02 - Ima ga i u Splitu, ali ne i u Trogiru (to su mista u kojima san bija ovih dana). Ima li tko još kakvih informacija o signalu u vašem kraju?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Ima u zg-u već dugo..
Pokusao traziti ali nista (Pozega)
iPhone 5s 16 GB
Ima u ZG 10 baznih stanica i u Splitu jedna. Jesu li u međuvremenu postavili još koju ne zna se do slijedeće inspekcije agencije. Mislim da će za tri godine imati cijelih 30 baznih stanica![]()
Mislim, jupi!
Jadno...
Ma kakvo oduzimanje koncesije. Pa IN su Todorić i navodno Rajić, a Škegrica vuče konce. Pa treba bagra nekako lovu oprati, a telekomunikacije su im rođene za to.
Privredna Banka Zagreb d.d.
Croatia osiguranje d.d.
Nexe Grupa d.o.o.
Konstruktor Inženjering d.d.
Dalekovod d.d.
FIMA Holding d.d.
Jamnica d.d.
Institut građevinarstva Hrvatske d.d.
M SAN Grupa d.o.o.
a da ne pričamo da su nas stavili na Baltikhttp://www.tele2.com/pages/Text.aspx?id=113
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 27-09-2005 u 10:47
Tilly je bio direktor podružnice u neznam točno kojoj državi par godina(mislim 5) dok nisu izgradili cijelu mrežu i onda ga prebaciše ovdje,samo slabo on to znanje ovdje primjenjuje.Izvorno postao Drug Mile
Danas ću provjerit po Rijeci kakvo je stanje sa Tele2 BS ovima,tj. ima li ih uopće.
Večeras stavim rezultate.
Mislim, koga briga i kakve veze ima sad da li se može uhvatiti signal Tele2 tu ili tamo? Oni još ne rade, a i kad krenu, ta će pokrivenost biti bijedna.
naravno da nece bit bjedan..gdje ima VIPa imat ce i TELE2
u osijeku nista jos,.
eto novih glasina o Tele2
kaže se da bi trebali stvarno počet za par dana odnosno 01.10.
SMS 25lp i pozivi unutar mreže 75lp
PS to su samo glasine. neznam dali je točno![]()
Testni rok produžen je do kraja listopada, tako da nisam siguran da će početi 01.10.Izvorno postao KaKaV NeReD
U Zagrebu su izgradili samo 10 ili 11 baznih stanica iz razloga što ne mogu dogovoriti lokacje (vlasnici zemljišta i zgrada su pamahnitali, traže ogromne novce), a izdavanje građeviskih dozvola ide sporo (ljudi valjda nisu navikli na podmazivanje). Inače mreža se u prvoj rundi gradi samo u Zagreb, te nešto u Splitu. VIP nije htio potpisati koncesijski ugovor za Zagreb (prevažno tržište da bi ga dijelio s nekim).
Inače sva ta gradnja novih baznih stanica je veliki propust zakonodavca. Po meni je totalno bezveze da svaki novi operater mora graditi nove bazne stanice (valjda će tako biti i kad dođe 4.) što naružuje okoliš (već ih sad ima cca 1500 što Vipovih što Cronetovih). Svojevremeni pokušaj da se postojećim mobilnim operatorima nametne obavez ustupanja "prostora" na stupu bazne stanice očito je pao u vodu (ideja je bila za svaku pohvalu)...
Nije ovo za mene ...
od kuda ti da je testni rok produžen od kraja listopada ?
Doduše službeno kažu da će počet na jesen pa imaju još lufta do početka zime
Bookmarks