Naravno, ali broj nećeš moći birati osim onih što ti ponude u trgovini ...Izvorno postao Car
Tele2 će kao vodeći alternativni europski telekomunikacijski operater preuzeti vodeću ulogu u snižavanju telekomunikacijskih cijena i na hrvatskom mobilnom tržištu, kazao je izvršni dopredsjednik švedskog Tele2 Johnny Svedberg. Svedberg ističe da Tele2 veliku pozornost posvećuje kontroli troškova, odnosno jednako paze na ulaganja u 3G mreže, koja bi u Hrvatskoj trebala proraditi u veljači 2006., kao i na troškove uredskog materijala. U Hrvatskoj, inače, planiraju zauzeti trećinu mobilnog tržišta, a broj zaposlenih sa sadašnjih 29, ovisno o broju korisnika nove mobilne mreže 095, do kraja godine povećati na 50.
preuzeto s monitor.hr
Resistance is futile. You will be assimilated!
Naravno, ali broj nećeš moći birati osim onih što ti ponude u trgovini ...Izvorno postao Car
Nije ovo za mene ...
Kakva če im biti kvaliteta usluge kada se uzme u obzir da recimo VIPnet ima oko 1200 zaposlenih ???Izvorno postao **gogi**
dobar grah daleko se čuje
Zaboravio si ovaj dio koji sadrži jako važan podatak:Izvorno postao **gogi**
Vijesti iz Hrvatske 06.10.2005 07:55 Tele2: Iste usluge, niže cijene
Švedski operater nudi i do 20 posto jeftinije usluge mobilne telefonije
Obratite pozornost na dio ...i do 20 posto... Cijene neće biti jeftinije ni za PDV.Ali pričekajmo dok sve krene,moža nas iznenade.(a bolje im je da da)
definitivno nize cijene.
Slušajmo zmiju. On je naš čovjek iznutra.
pa naravno,prava krtica!![]()
Danas pročitao slijedeće:
"...kada kampanja krece svi koji su si rezervirali brojeve biti ce obavijesteni
o tome gdje mogu podici brojeve
kao i o cijenama
rok za podizanje istog je 14 dana nakon kojeg se broj vraca u prodaju"
"...uz brojeve koje smo si uzeli biti ce ponudjeni i aparati za pretplatnike"
Alcatel OTeasy, Ericsson T10, Nokia 3310, Ericsson T28, Panasonic GD-50, LG W510, SonyEricsson T210, Samsung SGH-X600, Siemens CF62, SonyEricsson F500i, Siemens S65, SonyEricsson J300i
Sta se tiče pojeftinjenja - ona su već počela u Vip-u i Simpi. Sada kod njih imamo pogodnosti besplatnog (VIP) ili povoljnijeg zvanja (Simpa) - ovo nije ono klasično pojeftinjenje usluga, ali se ipak osjeti.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Promotivni period unutar kojeg je moguće aktivirati opciju VIP.friends poziva za 0 kn je od 12.9. do 31.10.2005. Za sve VIPme korisnike koji su unutar navedenog razdoblja aktivirali ovu opciju, trajanje mogućnosti razgovora prema VIP.friends broju za 0 kn/min je do 2.1.2006.
Aktivacija opcije VIP.friends poziva za 0 kn/min naplaćuje se 9,91 kn (PDV uključen).
Nije baš neki vremenski period besplatnog telefoniranja,očekivao sam dulje ali onda naletjeh na taj dio.
Zasad iz Tele2 tabora samo ovo i ovo.
Pa 4 mjeseca baš i nije malo...
Kako je navedeno ovo je promotivno razdoblje - šta znači da bi nakon što istekne - Vip mogao omogučiti ovu sulugu za stalno. Čini mi se da je sličnih promotivnih razdoblja već bilo, pa su usluge nakon nekog vremena ostale za stalno.
p.s. ako grijesim neka me netko ispravi!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
mislim da imas pravo..
A što ste vi počeli raspravljati o Vip tarifi u temi o Tele2? Jeste malo zabunili?
ovisi o odgovorima konkurencije na ovu usluguIzvorno postao afroman
za sad nema pravvog odgovrora kroneta na ovu uslugu, nadaj mo se da ce tele 2 ponuditi nesto slicno..to bi bilo bajno.. mozda recimo u vecernjim satima besplatno ili tako nesto... mmm.
poruka moderatora:
alo! pogledajte naslov
Zadnji uredio Inovator : 09-10-2005 u 00:43
bez pravih ponuda nema sansu na trzistu.![]()
najnovije informacijad frendice sestra radi u Tele , kao javlja se na telefone i to(sluzba az korisnike) , dobila ej sluzbeni mobizel sa 095 brojem i 1000 kuna gore!!nezna ta moja frendica kolko su poruke , al bas cu joj rec da ju pita.
znaci,ta njihova mreza je pocela radit..pa nebi joj bezveze dali broj i lovu na racunu!
Upravo vido reklamu na tv: TELE2 - jednostavno jeftino
Alcatel OTeasy, Ericsson T10, Nokia 3310, Ericsson T28, Panasonic GD-50, LG W510, SonyEricsson T210, Samsung SGH-X600, Siemens CF62, SonyEricsson F500i, Siemens S65, SonyEricsson J300i
a da frendica jednostavno pošalje poruku pa pogleda stanje na računu :bunny:Izvorno postao Gruntovčan
Pa tele2 radi već 2 mjeseca ali ne komercijalno tako da ta cijena nemora ništa znaćiti jer nisu objavili službeni cjenik usluga. Tih 1000 brojeva koji su u funkciji su pušteni u svrhu testiranjaIzvorno postao Gruntovčan
dobar grah daleko se čuje
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
čekaj to si ti s mobom uspio nac njihovu mrezu?ja sam mislio da su to oni sam interno pustili![]()
Pa normalno da se mreža može naći čim postoji!
Samo kaj je nemreš koristiti bez njihove SIM kartice...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
interno? čekaj, a i signal bi selektivno išao samo do onih koji testiraju mrežu, jel?Izvorno postao Gruntovčan
joj, grunt ti uvijek imaš neke lude provale
Bookmarks