Ja bum svoj ipak zadžal za sebe...
EDIT: brišem "to much hints", kako je frish-ki u postu ispod rekao...![]()
moj je 999 0009.obavezno idem na tele2![]()
Ja bum svoj ipak zadžal za sebe...
EDIT: brišem "to much hints", kako je frish-ki u postu ispod rekao...![]()
Zadnji uredio whiteboy : 05-10-2005 u 00:31
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
E, sad si nam zapravo skoro sve rekao. Niš, WB, sad treba pazit da se ne zamjeriš kome ovdje.![]()
(ja se ograđujem od gore spomenutog upozorenja)
Oke, krenuli su s tim, a naznake oko početka rada? Je li točno ono da gdje ima pokrivenost VIP-a, da će biti i pokrivenost signalom Tele2?
naravno da ce se moci koristiti. Pa na prepaid korisnike odpada prko 75% udjela.Izvorno postao Car
Pocetak rada je neizvjesan i njima samima.Izvorno postao frish-KI
Sto se tice pokrivenosti:
drrrringg, drrringg, ugovor Tele2 s VIP net d.o.o. o nacionalnom roamingu znaći da Tele2 nije sposoban (što financijski štotehnološki) odradit pokrivenost koja je zadana od države a i žele imati što veču pokrivenost tako da mogu mlatit paru (kakvu takvu) od početka.
Zadnji uredio zappan : 05-10-2005 u 00:59 Razlog: spajanje
dobar grah daleko se čuje
tamo gdje signal ima vip,imat ce i tele2.
To me zanimalo, jer čini mi se da je netko u ovom istom threadu napisao da će im pokrivenost biti 5-10%.
Osim u Zagrebu, AFAIK...Izvorno postao zmija
I u Splitu. Bazna stanica jedna ali vrijedna![]()
cuo sam da moras ic na tele 2 pretplatu ak rezerviras broj.
pa da! ne možeš rezervirat prepaid broj, samo pretplata može rezervirat broj.Izvorno postao khideg
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
da moras uzet pretplatu,nemo rezervirat i poslje rec..ipak necu.
Kada ce doci u prodaju sim kartice za tele2. Da li ce oni prodavati mobitele po nekim povoljnijim cijenama.
naprotiv, preporučujem da upravo to napraviteIzvorno postao khideg
![]()
Nestali skoro zlatni brojevi...Planulo ko alva!
Ali ima još dobrih za rezervirat preko 'željeni broj', tipa 2233444..
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hm, da mi je vidit kako će me natjerat da ja to uzmem ako neću!!! pa nisam ja ništa potpisao! ali ako budu imali dobru ponudu možda i uzmem broj!Izvorno postao khideg
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Dajte, neka mi netko objasni kako oni mene mogu natjerati da uzmem pretplatu na temelju nekoliko ostavljenih podataka na internetu! Niti sam potpisao neki ugovor, niti netko može dokazati da sam JA poslao te podatke.
nema tvog vlastorucnog potpisa prema tome nemogu
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
I rest my case.
imam samo ponuđena za zlatni, a po odabiru mi daje da je već zauzet....
I'M SUPERMAN!
i meni isto...
Pitam se da li su ovdje neki pismeni
Copy/paste sa www.tele2.com.hr
Odmah nakon što Tele2 počne prodavati svoje usluge, broj koji sada rezerviraš može postati tvoj Tele2 pretplatnički broj, i to bez naknade! Služba za korisnike će te obavijestiti putem elektroničke pošte ili pozivom o vremenskom roku u kojem je potrebno otići na najbliže Tele2 prodajno mjesto, potpisati pretplatnički ugovor i iskoristiti unaprijed rezervirani broj.
Ako nešto može to onda znači da ne mora.
Sve drugo su priče za malu djecu jer dok nije sklopljen ugovor ne postoje ni obvezatni odnosi. Ostavljanje podataka nije sklapanje ugovora nego samo iskazana namjera da se isti sklopi bez obaveza da se to stvarno i učini.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ajd da smo i to više riješili.
treba shvatiti da je ovo samo jedan dobar marketinšli trik... jer pretpostavka da svi koji su se prijavili u slučaju da im ponuda odgovara će postati korisnici, a dali ste im podatke da vas mogu kontaktirati. Zgodno, zar ne.
I kaj onda ako će me kontaktirati? Ako me ne zanima velim "ne bih, fala, rađe bi se..." i zdravo. Veliš kao da sad imaju ne znam kakve podatke i da će mi visit na vratu svaki dan.
ne ali ovo je idealan način za doći do potencijalnih kupaca
Bookmarks