ne znam, al ponudit poruke za 25 lipa ili manje sigurno nece.. mislim da hoce vec bi davnih dana ponudili.
ne znam, al ponudit poruke za 25 lipa ili manje sigurno nece.. mislim da hoce vec bi davnih dana ponudili.
Pa t-mobile je imao poruke za 24 lipe, davnih dana doduše![]()
znam, za 25 je imo.. a su povisili, jer je vip imo tada 61 lipu, pa zast bi oni imali 25..gadovi.. ja mislim da poruke ne bi trebale kostat vise od 15lp da ga ubiješ-
A ja mislim da bi trebale biti fraj.
A to da nisu spuštali cijenu poruka, je zato jer su imali međusobni dogovor, a ako kojim čudom Tele2 ponudi tako povoljne poruke, siguran sam da će i VIP i T-Mobile ponuditi nešto slično. Zašto bi snižavali cijenu ako do sada nisu imali razloga?
dobro to stoji,,ali zasto su onda imali 25lp poruke u kronetu bivsem dok jos vip nije ni potojao i kad je on imao 61 oni su imali 25,,tek naknadno su povisili cjenu...
Pa, logično: imali su nisku cijenu zbog popularizacije i abnormalnog SMS booma, a kad je VIP ušao sa skoro 3 puta većom cijenom, vidjeli su da mogu i oni dići cijenu poruke i dalje ostati jeftiniji od VIP-a. Tako bih i ja napravio.
Ako ne bude reklame do 1.10. znamo da neće još(uvijek!) počet s radom.
A imao sam toliku nadu u nešto bolje još prije nego je uopće bio natječaj za 3. operatera,čak imam i neki uradi sam cjenik usluga sastavljen prema tadašnjim cijenama Croneta i VIPa.Ako vas zanima mogu stavit fotku te stare bilježnice.![]()
Samo neka poruke budu jeftinjava kao nekad(aka 24lp komad,dobra stara vremena),da mi se ponovno vrati razlog zbog kojeg imam ovaj username.
P.S.Ovo sam našao najnovije http://www.crogsm.com/vijesti.php?NewsID=3821
Zadnji uredio sms freak : 29-09-2005 u 01:40
ajd stavi cjene.
Evo link na fotku,ima 531.9 kB(da se vide bolje detalji klikom na Actual size).
cjenik_GSM_usluga
Ako nešto nemožete pročitati pitajte,sve objasnim.Stvar je sada stara skoro 4 god. a uzor za sastavljanje je bio cjenik njemačkog operatera e plus.
Zadnji uredio sms freak : 29-09-2005 u 18:24
e to je cjenik.... daj salji to tele2..
jel se moze nabaviti tele2 simkartica sa brojem i gdje?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
kolko ja znam,jos ne..
ja znam jednog koji ima karticu, ali to je kao neki reklamni pokusni primjerak
Upravo saznah: od sutra ćete moći rezervirati željeni ili zlatni pretplatnički broj na www.tele2.com.hr i to besplatno(jer se ta usluga nesmije naplaćivati već neko dulje vrijeme).Ostatak saznajte ovdje.
![]()
![]()
hvala na informaciji! jel znas mozda od koliko sati ce sutra se to moci rezervirati? ja cu prvi !!!
Probajod početka uobičajenog radnog vremena - 07:00h.Moža krene i kasnije.
Uglavnom dočekali smo napokon nekakv pomak![]()
P.S.Ako još što saznam javit ću vam čim prije.
Zanimljiv mi je ovaj navod
Rezervacija i preuzimanje budućeg pretplatničkog broja su besplatni.
jako zanimljiv.![]()
A oće li to bit dostupno i za prepaid korisnike?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
prepaid brojevi se dodjeljuju SIM kartici odmah pri pakiranju, tako da sa velikom sigurnošću možeš to pomnožiti s 0.
dobar grah daleko se čuje
Možete početi sa rezervacijama!!! Pozz![]()
ma diii????? na sajtu ne vidim nigdje
edit: REZERVIRAO!
Zadnji uredio flOoKi : 04-10-2005 u 00:14
ja sam ga rezervirao![]()
Upravo sam razgovarao sa službom za korisnike Tele2 i kažu ako se prijaviš za broj automatski si se OBAVEZAO na njihovu pretplatu!
Cijene se još neznaju, ali sam im ostavio broj, pa čim nešto dobiju javiti će mi se.
Alcatel OTeasy, Ericsson T10, Nokia 3310, Ericsson T28, Panasonic GD-50, LG W510, SonyEricsson T210, Samsung SGH-X600, Siemens CF62, SonyEricsson F500i, Siemens S65, SonyEricsson J300i
Izvorno postao igorrzg
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo sam ja rezervirao 6 brojeva.Baš me zanima kako će me natjerat da potpišem ugovor.
![]()
![]()
![]()
Bookmarks