o čemu se ovde radi?naivci koji uzimaju onaj fon po nekih 40ak kuna, na 2 godine obaveze da budu korisnici su tako dobro spushili...
Bas neki dan dosla zena, nesto za xnet itd. i uglavnom popricali mi tak, i kaze da dcm ima u planu omoguciti telefonske razgovore preko svojih vodova...
To bi onda bilo vjerojatno jako povoljno... jer nebi trebali placati t-komu
eh i da, naivci koji uzimaju onaj fon po nekih 40ak kuna, na 2 godine obaveze da budu korisnici su tako dobro spushili...
o čemu se ovde radi?naivci koji uzimaju onaj fon po nekih 40ak kuna, na 2 godine obaveze da budu korisnici su tako dobro spushili...
Jesi li vidio cjena razgovora?i kaze da dcm ima u planu omoguciti telefonske razgovore preko svojih vodova
AdriCom Telekomunikacije jeftiniji pozivi u inozemstvo
ne sjećam se da su zatražili licencu za telefoniju, a bez obzira što je riječ o data prijenosu prek interneta, država pod pritiskom hitler telekoma je uvela licence i na VOIP neovisno o tome što je netko već ISP što je samo po sebi dovoljno za VOIP. Ako je DCM uzeo licencu za telefoniju, nek me netko ispravi, moguće je da mi je promaklo...
===
blaga digresija: u biti će doći dan kad će se ljudi naučit služit računalom i softverom pa će VOIP prakticirat s kompa na komp i svemu ovom oko licenci ćemo se smijat (prijenosna/ručna računala, (bluetooth) slušalica, hot-spotovi po gradu i da vidiš kako će bit lako ganjat skype od bilo kuda. u biti platiš ISP-u čiji je hot-spot promet, ali imaš i druge usluge koje ISP pruža dostupne istovremeno)... al do tada, kome se isplati ganjat VOIP preko običnog telefona nek radi, nije država blesava pa da ne uzme dio kolača gdje god može, pa tako i tu.
Jeli izdaju npr. Iskon ili Kabelnet brojeve u fiksnoj mrezi da ljudi mogu nazvati na taj broj?
AdriCom Telekomunikacije jeftiniji pozivi u inozemstvo
Bookmarks