Hmm, da ti nije ostala disketa u disketnoj jedinici? Ako ju imaš uopće...
Evo imam problem! Imam laptop hp nx 6110 star točno mjesec dana i sad sam neki dan slušao muziku i odjednom mi se na ekranu pojavila neka poruka(neznam točno kaj je pisalo) ali se sjećam da je pisao kernell i dalje piše da ako mi je to prvi puta da restartiram komp! Ja ga restartirao i nakon uvodne slike od hp-a umjesto da mi se pokrene windows pojavi mi se ova poruka Non-system disk or disk error replace and strike any key when ready! Jel ima neko nekakvog znanja o tome?
Hmm, da ti nije ostala disketa u disketnoj jedinici? Ako ju imaš uopće...
diskete nemogu stavljat! A cd rom je prazan a kad stavim boot cd nece mi ga očitati
uđi u bios i pogledaj jel tamo s diskom sve u redu. u biti, izgleda da su ti okinuli windowsi, a da bi ti čitao boot cd, u istom tom biosu moraš podesiti redoslijed uređaja za boot tako da cd-rom bude prije hard diska.
ako ne kužiš što i kako s tim - pravac servis, ako je lap već nov, pa neka ti tamo pokažu, to im je u opisu posla![]()
meni to smrdi na rikavelu diska...Izvorno postao zappan
pogledaj u BIOSu da li može očitat podatke s diska, ako ne ili mu treba pola godine, gotov je
Nece čitat cd prije harda tj.nece nista i zato sam ga danas odnio na servis pa neka oni gledaju! Al hvala vam
Bookmarks